Longboard

Vare 1 til 24 av totalt 69

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vare 1 til 24 av totalt 69

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Alle Longboards

En longboard er et utvidet skateboard, hvor begge trucks sitter i omvendt og hjulene er større og mykere. Dette gjør longboard et veldig behagelig kjøretøy som kan håndtere alle typer asfalt.

Longboarding har vokst i Europa. Men her i norden har vi også oppdaget det morsomme av kjøring med adrenalin og høy hastighet gjennom byen. Det kan være på vei til skolen eller nedover den bratteste bakken. Det er ikke en forutsetning å ha skateboarding erfaring for å lære å stå på longboard. Det er et langt og bredt board som, i motsetning til andre boards, gir mye stabilitet. Som nybegynner kan du bare velge en av de større boards som gir ekstra høy stabilitet. Eller du velger et kvalitetsbord fordi alle dører er åpne i forhold til cruising, downhill og freeride.
 

Longboard egenskaper:

Et longboard for cruising har ofte form av et surfebrett (pintail). Den har en medium flex som gjør det behagelig å kjøre på, kombinert med myke trucks som gjør det lettere å komme rundt i sving. Cruiser longboards har vanligvis et flot design, som henvender til den skater som cruiser med stil og vil ha det gøy.

Et longboard for freeride er symmetrisk (twintip) og kan kjøre begge veier. På Freeride handler det om å utføre en serie spinn og triks mens du skyver, noe som gjør det mye mer avansert enn cruising. Dekket er ofte uten flex og hjulene er små og harde, noe som gjør det mulig å kjøre raskt og gi stabilitet når du glir. Freeride boards er for dem som er på jakt etter sin neste board og vil lære å skyve - eller for nybegynnere som ønsker et board som de kan utvikle seg med.

Et longboard til downhill er asymmetrisk og utrolig stabil. Downhill er en disiplin hvor det handler om å kjøre ned bakken så raskt som mulig. Dette gir hastigheter på opptil 100 km / t! Derfor må boardet være utrolig stabilt, uten flex, med store myke hjul og harde trucks. Downhillboards er for du som elsker høy hastighet og bare ønsker å gi den gassen.

Et longboard for freestyle har kickstails, slik at du kan pope brettet opp fra jorden og gjøre forskjellige triks. Dekket kan være både flexy og fast. Hjulene er ofte mindre eller mellomstore, noe som gir boardet hastighet og gjør det enkelt å manøvrere. Freestyle Longboard passer til deg som står mellom valget av skateboard og longboard. Med freestyleboardet får du det beste fra begge verdener.