Inliners

Vare 1 til 24 av totalt 43

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 24 av totalt 43

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Inlineskøyter er det vi vanligvis kaller vanlige rulleskøyter. Det er derfor rulleskøyter som har 3 eller flere hjul plassert på rad. Disse rulleskøyter er tilgjengelige i mange forskjellige typer og varierer i størrelse ved å ha forskjellige støvler og hjul. Noen rulleskøyter er egnet for fitness og mosjon, mens andre mer spesialiserte rulleskøyter er designet for rase eller rampkjøring (aggressive skøyter). Når du velger rulleskøyter, vurder hva du trenger det for (se størrelsesguide for hvert produkt).

Trening Rulleskøyten er preget av å rulle godt og være behagelig å ha på seg. Rulleskøyter har mellomstore hjul og en støttende, men rimelig fleksibel støvel. Treningsskøyten er designet for å hjelpe deg med å trene på rulleskøyter, slik at du blir sterkere og blir bedre. Rulleskøyter kan brukes av både ungdommer og voksne på transportruter eller mellomstore rulleskøyter.

Aggressive og Freeskate rulleskøyter er preget av å ha en mer stiv og beskyttende støvel som tåler slag fra triks. En fullblods aggressiv rulleskøyte, har en stor og kraftig støvel med små hjul. På sidene av støvelen se grindplater, og på rammen mellom hjulene er det også rom for sliping. En freeskate rulleskøyte er en blanding mellom treningsskøyter og den aggressive rulleskøytebane skøyte. Disse freeskates kan se litt annerledes ut, men brukes til å lage triks eller transport.

Race eller Speed ​​ inline rulleskøyter er hva ordet antyder; rulleskøyter designet for rase og høye hastigheter. Disse rulleskøyter brukes til konkurranse som kjører både innendørs og utendørs (som skøyter). Rulleskøytene har store hjul og dårlig ankel støtte, men på den annen side, stor fleksibilitet. Hvis du ikke er ute etter rulleskøyter for racing, kan du velge en rulleskøyte med bedre ankelstøtte.