Voksen

Vare 1 til 24 av totalt 37

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 24 av totalt 37

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Her finner du et stort utvalg av inliners for voksne. Det finnes forskjellige typer rulleskøyter for voksne, og hvis du ønsker å få mest mulig ut av dine nye rulleskøyter, bør du lese dette for å sikre at du velger riktig.
I utgangspunktet kan det nevnes at rulleskøyter vanligvis passer til normal skostørrelse. Det er også viktig å huske at rulleskøyter må gås til, som vanlige sko.

Fitness- og treningsskøyter er bare tilgjengelige som inline rulleskøyter og er gode fordi de har komfort og rulle godt, selv på lengre turer. Når du velger en rulleskøyter for fitness eller trening, er det viktigst at de er komfortable med deg. Du kan velge en litt mykere støvel og dermed kompromittere responsen som følger med den stive støvelen.

Freeskates er rulleskøyter som kan litt mer enn bevegelsen skøyten. Freeskates har stivere støvler og middel størrelse hjul. Denne rulleskøyten kan brukes til små stasjoner og er mer responsiv. Kontroll over denne støvelen er flott og en fordel hvis du vil kjøre fort gjennom smale steder.

Mer spesialiserte inlinere:
Aggressive skøyter er veldig stive, har små hjul og er kompakte. De brukes til triks på ramper eller street obsticals.
Speed ​​skates (race) har en lav støvel for bedre fleksibilitet. Hjulene er veldig store og rulleskøyten er designet for å rulle raskt.
Hocky skøyter er stive og har små hjul med god bite på jorden. Rulleskøyten er veldig lydhør og kan raskt endre retning. Litt annerledes enn andre inlinere, har hocky rulleskøyter bare snørebånd som en lukkemekanisme.