Penny / Mini Cruiser

Vare 1 til 24 av totalt 161

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 24 av totalt 161

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Minicruiser har blitt veldig populær fordi det er enkelt, smart og morsomt å transportere. Minicruiser er den generelle termen for små skateboards designet for cruise og transport. De er ment å være enkle å bære på bussen eller toget, og selvfølgelig ikke å fylle for mye i klasserommet, for eksempel. I kategorien minicruisers er det både plastplater og brett laget av ekte tre.

Minicruiser:

En mini-cruiser laget av plast kalles også en pennyboard og er en lett versjon av et skateboard. Ordet penny opprinnelig stammer fra merkevaren penny australia, som ble etablert tilbake på 70-tallet, men har etter hvert blitt et synonym for de små plastskøytene, uavhengig av produsenten. Penny boards er laget i en stor og liten versjon, nemlig "Nickel" (Big Mom) 27 "og" Classic "22". En penny board er bra for alle som ønsker å starte skating og som ønsker en lett transportable board. Den lille versjonen "classic" penny er ideell for unge mennesker, barn og mennesker med små føtter. Penny Nickel (Big Mom) er et mer stabilt bord som er lettere å holde balansen, noe som gjør den mer egnet for større folk, nybegynnere og skatere som vil ha et penny board som minner om det vanlige skateboardet.

En minicruiser laget av tre er ofte større enn den lille penny classic. Griptape er montert på deck, så du er sikker på å ha et godt grep. Fordi dekket er ofte litt større enn pennyboard, er trucken også bred; også hjulene. Dette gir mer stabilitet og grep i veien, noe som gjør det bedre å carve og gjøre slalom ned i den lokale bakken. Disse egenskapene samsvarer nøyaktig med longboardets. Derfor er en minicruiser laget av tre en lett versjon av en longboard.

Hvis du vil lære mer om pennyboard og mini cruisers, les våre store guide. Ellers er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice som er klar til å svare på spørreskjemaet.