Penny 22"

Vare 1 til 24 av totalt 95

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vare 1 til 24 av totalt 95

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Design, stil og komfort er essensen av cruiser skateboard. Vi drømmer om å cruise gjennom byen eller langs strandpromenaden med god stil, fin design og en behagelig tur. Over tid er et skateboard ikke bare et navn for twintips med kicktail beregnet for kickflips, grindes og right air triks. Skateboardet er nå også tilgjengelig i variasjoner som er mer designet for å kjøre komfortabelt og ha et godt utseende. Cruiser skateboards skiller seg fra skateboards, er mer behagelig å ri på, og mindre egnet for triks.

Cruiser:

Cruise Skateboards er designet for å være komfortabel å kjøre når du går gjennom byen og ikke kan være helt sikker på hvilket form for jord du kommer til å kjøre på. Skateboards for cruising har større og mykere hjul, noe som gjør dem i stand til å kjøre over ujevnheter i veien. Decket er ofte designet med flex, slik at det blir litt lettere å skyve, og kulelagerene har utrolig høye ABEC-verdier for å få de beste rullene hjul.
Cruiser skateboards er noe for deg hvis du ikke forventer å lage villige triks, men fokusere mer på stil og ønsker deg et fint board som er lett å kjøre.

Du kan lese mye mer om cruiser skateboards komponenter her.  Ellers er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice som er klar til å svare på spørsmålene dine.