Shop By

Komplett Sparkesykkel

Vare 1 til 24 av totalt 179

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 24 av totalt 179

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Quickguide til sparkesykkel

Sparkesykkel er en voksende sport, og spesielt triks sparkesykler har eksplodert i popularitet de siste årene. Kort sagt er det tre forskjellige typer sparkesykler: sparkesykler for triks, sparkesykler for barn og storhjulede sparkesykler. Derfor er det mange forskjellige sparkesykler og mange forskjellige deler for sparkesykler.

Triks sparkesykler

Triks sparkesykler blir gjort kraftigere og derfor bedre enn sparkesykler for barn og andre sparkesykler. Trick scootere kan brukes i skate park, parkeringsplassen eller som en transport sparesykkel på veien. Triks sparkesykler er bygget for å takle triksene de møter når de kjører ramper og slider obstacles. Trikse sparkesykler kommer enten som komplette sparkesykler eller selges i deler. Triks sparkesykler kan også brukes av folk som vil ha en solid og pålitelig sparkesykkel for transport som de er laget for å kjøre jevnt og komfortabelt på jevnt og ujevne overflater.

Spakesykkel for barn

Sparkesykler for barn er designet for barn og mindre ryttere, og blir derfor enklere og mindre og er derfor mer håndterlige for barn. Sparkesykler for barn er gode på cruising og leke, både på veiene og i skaterparken. Mange av de gode sparkesykler for barn er laget i en kvalitet som barn kan leke, lære og utvikle seg på i lang tid framover.

Sparkeskler med store hjul

Sparkesykler med store hjul er utviklet og egnet for transport. Sparkesykler med store hjul er beskrevet som sparkeyskler med hjul over 120 mm. Store hjul på sparkesykler gir økt stabilitet, mindre følsomhet for ujevn veier, og mer retningsstyring. De er derfor bedre å kjøre raskere enn sparkesykler med små hjul.

På KiteNorge prøver vi bare å tilby våre kunder de beste sparkesykler til de beste prisene. Hvis du er i tvil om hvilken sparkeyskkel du bør velge, kan du kontakte oss og vi vil prøve å veilede deg for å få den riktige sparkesykkel. Du kan også lese vår sparkesykkel guide.