Oppblåsbart SUP

Vare 1 til 24 av totalt 43

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 24 av totalt 43

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Et oppblåsbart SUP-board er lett å transportere rundt. Fordi et stand up paddle board er så stort, er en klassisk, hard SUP ikke egnet for folk som bor litt lenger fra vannet. En oppblåsbar SUP kan enkelt bli tatt på ryggen din eller kastet inn i bagasjerommet eller vandre lengre turer for å finne den perfekte vassdraget for en mer eventyrlig SUP-tur.. Mulighetene er plutselig store, og du kan utforske mye mer på ditt oppblåsbare oppstartspanelbord.
Du må bestemme hva du skal bruke for din oppblåsbare SUP. Det er SUP i forskjellige størrelser, former og kvalitet. Hver av disse spesifikasjonene er relevant for SUPs funksjonalitet. Nedenfor vil vi hjelpe deg å forstå forskjellene og fordelene med de ulike oppblåsbare SUP-typene.

Du kan skille SUP-typer basert på deres form. Hver type er laget for å utføre under visse forhold. Husk at det er mange brett som er en blanding av følgende, og derfor kan flere ting gjøres samtidig.

RACE SUP-boards er lange og smale. De er smale for å ha mindre motstand i vannet, så de seiler fort. De er lange til å være retningsbestemt, men i sin tur er de vanskeligere å svinge eller vende seg om. Fordi de er smale, er de også mer ustabile fra side til side. Race SUP er perfekt for mer stille vann, men kan lett seiles i mer ujevnt vær. Selv om det kalles et race SUP, henvender det seg ikke bare til raske folk. Du lærer deg raskt og det er mer moro enn andre SUP'er fordi du kommer fort.

SURF/WAVE SUP boards minner om vanlige bølge surfboards, og er også ment for bølgesurfing. Disse boards er betydelig kortere og bredere. De er bredde for å gi stabilitet, og kort, slik at de lett kan rotere. Ofte har de lavt volum og dermed lav lastekapasitet - derfor er disse boards ikke anvendbare for seilturer.

TOURING SUP boards er middel lengde og spisse for å kutte gjennom vannet. De er ment å seile lengre turer. Bredden gjør dem litt mer stabile enn Race SUP, slik at du kan håndtere forskjellige typer vann.

ALLROUND SUP er som navnet antyder en oppblåsbar SUP som kan være litt av hver. Det er en relativt bred og middel lang SUP, som gir god stabilitet og er lett å seile under alle forhold. Det kan seiles på lengre turer, og avhengig av ditt nivå kan du også seile bølger. Dette brettet er bra for deg som vil kunne gjøre alt og mye lettere å begynne å lære SUP.

Material og konstruksjon: Oppblåsbare SUP er i dag svært stive, og når du puster dem opp til riktig lufttrykk, er de nesten like stabile som harde SUP. Stivheten avhenger egentlig av hvor mange lag SUP er laget av. Jo flere lag (f.eks. Dobbeltlag) jo stivere og tyngre er SUP'en. Dette gir egenskapene nærmere en Hard SUP
Ønsker du å vite mer om SUP, vennligst les vår SUP guide.

Du finner en guide på det enkelte produkt, så du velger riktig størrelse bord basert på din høyde og vekt.