UrbanArtt Primo EVO Integrated Headset


Tilgjengelighet: På lager

232,70 kr
{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"2230","label":"1.125 cm","price":"0","oldPrice":"0","products":["11785"]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"232.7","oldPrice":"232.7","productId":"11784","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide

Headsettet på en sparkesykkel er kullager og deler som er plassert på begge sider av headtuben. Det er headsettet som får gaffelen til å rotere, slik at du får muligheten til å spinne baren når du lager triks.

Det er to typer sparkesykkel headset. Det ikke-integrerte headsettet befinner seg utenfor headtuben og sitter på de billige og mer standard sparkesykler. Et integrert headsett er standard på en høy kvalitet trikse sparkesykkel. Dette betyr at headsettet er integrert i headtuben, noe som gir bedre spinn og lengre holdbarhet. Når du velger headset, må den ha samme type integrasjon som headtuben til trikse sparkesyklen.

Spesifikasjoner
Headset-type Integrated
Størrelse 1.125 cm
Lager type Lukket
Vekt 68 g