Quiksilver Rooky Snowboard/Ski Hjelm


Tilgjengelighet: På lager

538,19 kr
{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Velg st\u00f8rrelse","options":[{"id":"234","label":"S\/M","price":"0","oldPrice":"0","products":["14846"]},{"id":"232","label":"L\/XL","price":"0","oldPrice":"0","products":["14845"]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"538.18716","oldPrice":"538.18716","productId":"14838","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide
S/M L/XL
56-58 cm 60-62 cm

Sertifikater:

Produkter som er CE-godkjent, er godkjent for hva en hjelm må kunne gjøre og hvor sikker den er. Det er mange regler for kvaliteten på hjelmer , som sikkerhet må være topp. Ved å den er CE-godkjent kan du være sikker på at hjelmen din har fulført kravene og kan gi deg den beste sikkerheten.

Vekt:

Hjelmens vekt. Hjelmvekten varierer i henhold til materialene de er laget av. Vekten er det som gjelder for hvor behagelig en hjelm er. Lette hjelmer er ofte mer komfortable enn de tyngre hjelmene.

Indre skall type:

Den indre skalletypen er det som er på innsiden av hjelmen. Det finnes forkjellige materialer som en hjelm kan lages av på innsiden av skallen. Noen materialer er veldig tynne og behagelige å bære, men sikkerheten er ikke så god som hjelmene med tykkere skall.

Ytre skall type:

Den ytre skalltype er hva hjelmens overflate er laget av. Det er det som beskytter deg mot påvirkning og derfor er det nødvendig å være i topp. Hvis hjelmen din har CE-seritifikat, er du sikker på at den har møtt de høye kravene til en god hjelm.

Polstringsmateriale:

Tykkelse på den tilpassede polstring på innsiden av hjelmen. Det finnes forkjellige polstringsmaterialer for en hjelm og materialet avgjør hvor god hjelmen din er.

Innstillingsmuligheter:

Innstillingsmuligheter gjør hjelmen mer tilpassbar til hodet og gjør det mer behagelig å bruke. Det er ikke alle hjelmer som kan justeres til ens individuelle hodestrørrelse.
Spesifikasjoner
Sertifikater EN 1077 B
Kjønn Kvinner, Menn
Vekt 495 g
Indre må type EPS
Skall type ABS
Padding materiale 360 Velour Soft
Justeringsmuligheder Ja
Ventilasjon Front and Top