Dele

Vare 1 til 24 av totalt 387

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vare 1 til 24 av totalt 387

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Her finner du alle delene du trenger for å bygge en sparkesykkel, populært, vil du finne deler for å lage din egen "skreddersydde" sparkesykkel. Disse er de samme delene du også bruker til å oppgradere og vedlikeholde sparkesyklen din. Det er deler av forskjellige merker som noen ganger ikke kan overlappes. Vi prøver i dennesparkesykkel guide for å hjelpe deg med å finne deler som passer til sparkesyklen din.

For å samle en komplett sparkesykkel må du ha følgende deler:

 • Håndtak for sparkesykler er tilgjengelig i forskjellige bredder, farger og hardheter. I tillegg kan håndtakene utformes med forskjellige mønstre som påvirker grepet. Du kan lese mer om sparkesykkelhåndtakene i denne guide for sparkesykkelhåndtakene..
 • Hjul for sparkesykler varierer vanligvis i kjernematerialer, kjernedesigner og forskjellige størrelser og hardheter. Du kan lære mer betydningen av hjulet i denne veiledningen på sparkesyklens hjul.
 • Griptape til sparkesykler er svært viktig fordi det griper føttene. Det kan være forskjellige design og hvor grovt den er, og hver sparkesykkel rytter har vanligvis sine preferanser.
 • Kuglelagre er i hjulet. De kan være litt vanskelig å bytte hjul med metallkjerne. De er delt inn i presisjon og kategorisert av ABEC. Du kan lese mer om ABEC-karakteren i denne veiledningen for kulelagre.
 • Bars for sparkesykler vil bli referert til som "styrt" offentlig. På sparkesyklen kalles det baren og kobles til forgaflen. Størrelsen og bredden på linjen avhenger av din høyde og graden av personlig preferanse. Du kan lære mer om barer i denne veiledningen.
 • Bremsen på sparkesyklen kan utformes på to måter: flex fender og normalfjær.
 • Clamps for sparkesykler er den delen som holder baren, forgaffelen og decket sammen. Clamps for sparkesykler er tilgjengelige i forskjellige størrelser (normal og overdimensjonert) og passer til forskjellige kompresjonssystemer (SCS, IHC, HIC, etc.). Les denne veiledningen til sparkesykkel clamps for å lære mer om hvilken klemme som passer til din sparkesykkel.
 • Decket på en sparkesyklen er plattformen du er på. Den kan utformes på forskjellige måter som påvirker holdbarheten. Det er alltid viktig å velge en sparkesykkel deck som passer deg med hensyn til holdbarhet i forhold til vekt. Les mer i denne veiledningen for sparkesykkel deck..
 • Forgaffelen til en sparkesykkel kan bygges på forskjellige måter: Støpt eller skåret av metall. En gaffel skåret ut av et metallstykke har færre svake punkter. Samtidig er det gaffel i forskjellige størrelser. Du kan lese mer om størrelsen som passer til din sparkesykkel i denne veiledningen til forgafler..
 • Headsettet på en sparkesykkel er kulelagr esettet som får forgaffelen til å rotere fritt i headtuben. Headsettet kan integreres og dermed pakkes inn i dekk. Du kan lese mer om sparkesykkel-headsettet i denne guide..