Story Retro Western Side by Side Rulleskøyter


Vanlig pris: 1 948,70 kr

Special Price 778,70 kr

Produktbeskrivelse
Detaljer
Retro Western skøyter er laget med semsket skinn med høy kvalitet og rike farger som skiller seg ut. Med Story nye side-by-side rulleskøyter gjør deg stilig ut når du ruller nedover gaten eller bak kjøpesenteret . Side-by-side skøyter er for de som bare ønsker å nyte en rolig tur gjennom parken eller ha en mer behagelig form for transport. Story leverer skøyter i god kvalitet for både barn og voksne.
Nyt sommeren med disse skøytene eller skøytebane om vinteren.
Produktomtaler
Størrelsesguide

Hjulstørrelse:

Det er mye viktig at hjulets størrelse på et sett rulleskøyter velges nøye. Mindre hjul er raske til å reagere og gir mer kontroll. De større hjulene gir stabilitet og høy hastighet. Det kan være en idé å velge hjulstørrelse i henhold til hvor langt du skal rulle. Hvis du går for en lang tur, er større hjul definitivt en fordel da de holder farten og dermed reduserer energiforbruket. På en kortere tur er det derimot smartere med små hjul fordi de er enklere å manøvrere rundt og samtidig lettere å stoppe. Hjul størrelsen avhenger av den faktiske rulleskøyte og hva den skal brukes til. I freestyle for eksempel, bruker du ofte små hjul mens hockey har middelstørrelse hjul og freeride og race har enten store eller veldig store hjul.  

Kulelager:

Kulelagrene er de som gjør hjulene på rulleskøyter dine spinner. Kulelager kvalitet er delt inn i ABEC-værdier, og jo høyere verdien, desto bedre kvalitet. ABEC-5 er standard på kulelager, og det er både bedre og verre enn dette. På et par rulleskøyter bruker du ofte ABEC-7, -9 eller -11. Hvor ABEC-11 er det beste. Du bruker 16 kulelager på et par rulleskøyter.

Hjulhardhet:

Harheten til hjulene dine for rulleskøyter er målt i Durometer, som variere fra 0 - 100 A. Her er 100 A det hardeste. Harde hjul har en god holdbarhet og bliver raskere på farten. Myke hjul blir raskere slitt og er mye mer stabile enn de harde hjulene.

Blad materiale:

Når du velger blad, har du to amuligheter: aluminium og hard plast. Et aluminiumblad er veldig slitesterkt og veldig stivt. Det gir ikke mye friksjon og er derfor langt bedre enn et blad laget av hard plast. Aliminiumsbladene er selvsagt også dyrere.  

Støvelmateriale:

Dette er det ytre laget av rullestøyten. Skinn er noe av det fineste en støvel kan gjøres av og er derfor meget slitesterkt. En skinnstøvel er også den mest komfortable. En plaststøvel er også holdbar og veier ikke mye, den har bedre stablilitet og gir deg mer kontroll, men er ikke så behagelig som en skinnstøvel. Noen støvler er laget i mesh, som brukes til å minimere oppvarming.

Vekt:

Den totale vekten av rulleskøyter. En lett rulleskøyte er lettere å manøvrere enn de tunge rulleskøyter. En lett rulleskøyte er imidlertid vanligvis dyrere enn tunge rulleskøyter.
Spesifikasjoner
Hjuldiameter 60 mm
Hjulhardhet 80A
Kulelager ABEC-7
Bladmateriale Aluminium
Støvel materiale Semsket skinn
Innvendige mål 23.5x7.5 cm - 25x8 cm - 26.5x8.5 cm
Vekt 1100 g