Story Ice 8" Skateboard


Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: 740,51 kr

Special Price 370,93 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Velg st\u00f8rrelse","options":[{"id":"2808","label":"20,32 cm (8 inch)","price":"0","oldPrice":"0","products":["13778"]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"370.931","oldPrice":"740.51316","productId":"13777","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide

Lengde:

Den totale lengden på decket er en av faktorene som bestemmer skateboardets kjøregenskaper. Hvis du er en større skater, må du gå for et lengre skateboard og omvendt vil en av de mindre skatere gå for et lite skateboard. Hvis du forventer å bruke skateboardet til å kjøre på gaten, trenger du også et lengre skateboard. Men hvis du bare kjører med den i skateparken, er et mindre board nok.

Bredde:

Din skateboard deck bredde avhenger av størrelsen på føttene dine. Det er fint å ha plass til føttene på skateboardet, så hvis du har store føtter bør du ha et bredere skateboard. En annen ting er at bredere boards er typisk egnet til manøvrering, hvor behovet for et fast grep på overflaten betyr mye. Det vil også være mye vanskligere å akselerere riktig med den annen foten hvis det ikke er nok plass på skateboardet.

Akselavstand:

Avstanden mellom de to trucks på skateboardet kalles akselavstanden. Akselavstanden baserer skateboardets evne til å endre retning. En kort akselavstand gjør skateboardet bedre for raskere å endre retning. En akselavstand som er langt gjør skateboardkontrollen over disse skiftene litt bedre. Avhengig av ditt valg av kjørestil, vil en være bedre for deg enn den andre. Er du for triks og manvører, vil en raskere reaksjon være den beste.

Deck materiale:

Materialet decket består av bestemme hvor fleksibel og holdbar boardet er og kvalitetsnivå. Hvis du vil ha et veldig fleksibelt deckmateriale, er bambus nettopp tingen. Men hvis du er mer interessert i et stivere skateboard, er lønn bedre enn bambus. En bambusdeck kan enkelt gjøres mer holdbar, veien for dette er lag bestående av glassfiber og/eller karbon. Avhengig av lagets tykkelse får du enten stivere eller mer fleksible deck. For å få best mulig skateboard som passer perfekt til det du ønsker å bruke den til, er det mange forskjellige kombinasjoner av materialer. De dyre materialene er også de beste når det gjelder ytelse. Det absolutt billigste materialet er boards laget av gjenbruks tre/sponplater og det dyreste er glassfiber, som også er betydelig høyere kvalietet på et produkt.

Konkav:

For føttene dine skal få enda bedre grep på skateboard decket er det viktig med konkav, speisielt for trik skateboards. Konkaven på et skateboard er hvor overflaten smuldrer innover. Uten dette ville det være mye vanskeligere å utøve triks med skateboardet.

Flex:

Begrepet flex brukes til stivheten til decket. For stivere skateboards er det generelt bedre å kontrollere, samt bedre styring og økt stabilitet. Omvendt gjelder det av et fleksibelt board reduserer stabiliteten, men da det lett kan gi etter med bevegelsene, opplever man en mer behagelig kjøring.

Vekt:

Vekten til det samlet skateboard. For at du skal ha en sjanse til å få skateboardet ditt ti lå gjøre triks i luften, er det viktig at skateboardet ikke veier for mye. Skateboardets holdbarhet og levetid er imidlertid kortere enn de tunge skateboards.

Hjul profilen:

Hjulprofilen handler om hjulets kant. Kanten på hjulet spiller en rolle for egenskapene. Hjule med rundkanter er best egnet for kjøring og ramper, men i stedet anbefales det å velge skarpere kantede hjul hvis du vil bruke skateboardet som transportmiddel. Du kan derfor generelt si at hvis du er på freestyle, bør du ha harde og mindre hjul med runde kanter. Bruker du i stedet skateboard for freeride eller cruising, vil store og myke hjul med kantede kanter være best.

Hjulstørrelsen:

Avhengig av ditt valg for bruk av skateboard, kan du enten få en bedre opplevelse med større hjul eller mindre hjul. For de større hjulene, øker komfort, fart og grep. For mindre hjulene blir manøvrer og triks bedre. I tillegg gjelder det samme for hjulets bredde. Jo bredere hjulene, desto bedre komfort, fart og grep og igjen for de smalere hjulene, økes evnen til å manvørere og den faktiske ytelsen til triks.

Hjulhardhet:

Hjulets hardhet er målt ved bruk av durometer skalaen, som går fra 0-100A. Null er den absolutt mykeste og hundre er den hardeste tilgjenlighet av hjul. For myke hjul bliver bedre komfort oppnådd, da hjulene bedre imøtekommer slag fra de mange uregelmessighetene på gatene. Men harde hjul er langt bedre å holde fart og slippe fra jorden.

Kulelager:

For å holde oversikt over kvaliteten på kulelager, bliver de inn delt i ABEC og gi et tall som en verdi. Jo høyere denne verdien, jo bedre kvalitet. Dette betyr at ABEC-7 kulelagre er bedre enn kulelagre av ABEC-5. Kulelager av bedre kvalitet er bedre å holde og øke hastigheten på. Det er også bushings av lavere og høyere kvalitet, men der gjelder for dem, noen vil vær mer egnet for en kjørestil enn an annen.

Truck:

Det finnes mange forkjellige typer varianter av trucks med vinkler som også varierer. For de høye vinklene er de generelt bedre egnet til å håndtere flere sving og omvendt for de lave vinklene, de passer best til færre svingninger. Det er viktig at trucks passer ed deckets størrelse på skateboardet. Det er to måter trucks kan monteres på. Den ene kalles topmounted og den andre kalles drop through. En top mounted truck er montert på undrsiden av skateboardet, noe som kan være en fordel hvis du vil unngå å ha en truck i veien for foten på skateboardet. Det er imidlertid en mindre fordel når det gjelder stabilitet. Denne truck typen brukes ofte til de som ønsker å cruise eller kjøre freestyle. For drop through trucks er det en fordel at trucken er montert slik at den passerer gjemmon boradet, noe som resulterer i et lavere tyngedpunkt som øker stabiliteten til skateboardet. Men å ha en truck på overflaten av skateboardet er en last i forhold til å ha plass til ens føtter. Denne truck typen kan brukes til alle kjørestiler.

Griptape:

Griptape er det som gjør deg bedre på boardet og kommer i mange forskjellige nivåer av grovhet. For grovere typer grep står du bedre og mer fast på boardet ditt, men skoene dine blir slitt raskere. Som nevnt er det flere typer grip tape. En av disse kalles clear sand grip tape og en annen er vanlig sandpapir lignende tape, som holder foten fast på skateboardet.
Spesifikasjoner
★ Street Nei
★ Ramper Nei
★ Park Nei
★ Freestyle Nei
★ Cruising Nei
Vekt 2000 g
Lengde 78,74 cm (31")
Bredde 20,32 cm (8")
Akselavstand 47 cm (18.50")
Dekkmateriale Canadian Maple
Hjulprofil Round
Hjuldiameter 53 mm
Hjulhardhet 100 A
Konkav Medium
Kulelager ABEC-5
Truck Story Aluminium Truck 5"
Griptape Medium