Story Cooper Side by Side Rulleskøyter


Vanlig pris: 1 688,70 kr

Special Price 713,70 kr

Vanlig pris: 1 688,70 kr

Special Price 713,70 kr

Produktbeskrivelse
Detaljer
The Story Cooper er et lett par freeride side-by-side skøyter laget for både unge jenter og damer som har lyst på pastellfarger og retro-stilte allround rulleskøyter. Din rideværlighet spiller ingen rolle, Story Cooper er både for nybegynnere og erfarne skatere. Så, stå et øyeblikk på gata eller i en innendørs skøyterpark med disse sluttene Cooper Rollerskates by Story!

The Story Cooper skøyter er laget av materialer, garanterer høy ytelse og komfort for alle dine turer. Den indre delen av støvlene har blitt polstret, for å redusere støt mens du kjører på ujevne overflater eller over små støt på veiene. Dette ved siden av den høye sneaker-designen gir en absolutt komfortpasning og legger til skøytens overbevisende gateutseende.
Disse Story Cooper skøyter er produsert med ABEC-7-lagringer, PU-bøsninger og PU-hjul med 82 A hardhet. Tillsammans gir dette en meget høyhastighets rullende kvalitetsparet av rulleskøyter, som enkelt følger med dine bevegelser under skarpe svinger.

En søt behandler av et par side-by-side skøyter som sikkert vil få deg til å rulle rundt i byen i flere timer på slutten. Så, hvis det høres ut som noe du vil, så er Story Cooper rulleskøyter bare for deg!
Produktomtaler
Størrelsesguide

De fleste rulleskøyter passer til din normale skostørrelse. Så hvis du vanligvis bruker 42 i hverdagssko, vil størrelse 42 på rulleskøyter trolig passe deg.

Når du prøver rulleskøyten (for det meste voksne):
Det kan måske føles som om rulleskyjten liyt for stramt, men hvis du følger disse tipsene, kan du være sikker på, at rulleskøyten passer til deg. Du må legg emerke til, hvor langt tærne er framme i støvlen. Hvis de bare berører spissen, sier vi at de passer deg. Hvis tærne klemmes sammen eller ikke kan strekkes, er rulleskøyten for liten. For å være sikker på at skøyten er riktig og fortsatt passer etter at den er "brukt", ta en skøyteposisjon med litt bøyde knær og se på hvor langt tærene kommer.

Tips for barnas størrelser:
Før barnet ditt har strammet rulleskøyten, må de sparke føttene fram i støvelen. Dette gir litt plass i hælen. Hvis det er en blyantbredde, passer rulleskøyten perfekt. Hvis det er plass som på en fingertipp, vil det også være plass til vekst. Det må aldri være mer plass enn en fingertipp til en blyantbredde - rulleskøyten er for stor

Justerbar rulleskøjter:
Her justerer du skjørtlengden for å matche de ovennevnte tipsene for barn - igjen uten å stramme den.

Rulleskøter bør også ”tilpasses”
Det faktiske støvlematerialet er relativt stivt, men vil tilpasse seg til føttens kurver. Dette tar vanligvis et par turer.

Hjulstørrelse:

Det er mye viktig at hjulets størrelse på et sett rulleskøyter velges nøye. Mindre hjul er raske til å reagere og gir mer kontroll. De større hjulene gir stabilitet og høy hastighet. Det kan være en idé å velge hjulstørrelse i henhold til hvor langt du skal rulle. Hvis du går for en lang tur, er større hjul definitivt en fordel da de holder farten og dermed reduserer energiforbruket. På en kortere tur er det derimot smartere med små hjul fordi de er enklere å manøvrere rundt og samtidig lettere å stoppe. Hjul størrelsen avhenger av den faktiske rulleskøyte og hva den skal brukes til. I freestyle for eksempel, bruker du ofte små hjul mens hockey har middelstørrelse hjul og freeride og race har enten store eller veldig store hjul.  

Kulelager:

Kulelagrene er de som gjør hjulene på rulleskøyter dine spinner. Kulelager kvalitet er delt inn i ABEC-værdier, og jo høyere verdien, desto bedre kvalitet. ABEC-5 er standard på kulelager, og det er både bedre og verre enn dette. På et par rulleskøyter bruker du ofte ABEC-7, -9 eller -11. Hvor ABEC-11 er det beste. Du bruker 16 kulelager på et par rulleskøyter.

Hjulhardhet:

Harheten til hjulene dine for rulleskøyter er målt i Durometer, som variere fra 0 - 100 A. Her er 100 A det hardeste. Harde hjul har en god holdbarhet og bliver raskere på farten. Myke hjul blir raskere slitt og er mye mer stabile enn de harde hjulene.

Blad materiale:

Når du velger blad, har du to amuligheter: aluminium og hard plast. Et aluminiumblad er veldig slitesterkt og veldig stivt. Det gir ikke mye friksjon og er derfor langt bedre enn et blad laget av hard plast. Aliminiumsbladene er selvsagt også dyrere.  

Støvelmateriale:

Dette er det ytre laget av rullestøyten. Skinn er noe av det fineste en støvel kan gjøres av og er derfor meget slitesterkt. En skinnstøvel er også den mest komfortable. En plaststøvel er også holdbar og veier ikke mye, den har bedre stablilitet og gir deg mer kontroll, men er ikke så behagelig som en skinnstøvel. Noen støvler er laget i mesh, som brukes til å minimere oppvarming.

Vekt:

Den totale vekten av rulleskøyter. En lett rulleskøyte er lettere å manøvrere enn de tunge rulleskøyter. En lett rulleskøyte er imidlertid vanligvis dyrere enn tunge rulleskøyter.
Spesifikasjoner
Hjuldiameter 55 mm
Hjulhardhet 82 A
Kulelager ABEC-7
Bladmateriale Plastic
Støvel materiale Semsket skinn
Innvendige mål 33-34 = 21.5 X 6.8 cm / 35-36 = 23.2 X 7.2 cm / 37-38 = 24.3 X 8 cm / 39-40 = 25.5 X 8.1 cm
Vekt 1100 g