Triks Sparkesykkel

10 artikler

per side

10 artikler

per side

Triks Sparkesykkel


Man ser sparkesyklen på skolegården og på hvert hjørne. Etterspørselen har ført til en eksplosjon av nye sparkesykler og et stort utvalg av reservedeler. Også profesjonelle triks sparkesykler laget av tyngre materialer har funnet sin plass i hjertene til ungdommene. Subkulturen er blitt en realitet i skatermiljøet, og flere og flere krav stilles på kvaliteten på komponentene.

En trikse sparkesykkel er forskjellig fra andre vanlige sparkesykler ved å ha en stabil plattform som ikke er mulig å kollapse. På samme måte er baren ikke justerbart fordi det gir sparkesyklen et svakt punkt for harde landinger, slides eller barspins. Pro sparkesykler er laget av stål og aluminium for å holde vekten ned og holdbarheten i toppen. En pro trikse sparkesykkel består av følgende komponenter: Deck, hjul, kulelagre, bremse, kompresjonssystem, clamp, headset, forgaffel, bar og håndtak.

Produsenter forsøker alltid å oppnå den høyeste styrken og holdbarheten. Arbeidet gjøres ofte for å gjøre deck- og headtuben sterkere tilkoblet, one-piece baren kraftigere og kompresjonssystemet jevnt i gang. Samtidig er det en utfordring å holde vekten så lav som mulig, og noen trikse sparkesykler er derfor bedre egnet for henholdsvis. ramper, gate eller bare små hopp på veien.

Sporten "freestyle" sparkesykkel stiller utrolig høye krav til sparkesyklens komponentene. En high-end sparkesykkel har, for å være så sterk som mulig, onepiece deck, integrert headset i headtuben, ABEC-9-kulelagre, et av følgende kompresjonssystemer HIC, IHC, SCS eller ICS (les mer om disse i vår sparkesykkel guide), onepiece forgaffel og en sterk 4130 CrMo bar.

Hvis du vil lære mer om triks sparkesykler, vennligst les vår store guide. Ellers er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice som er klar til å svare på dine spørsmål.