E-Sparkesykkel / Segboards

13 artikler

per side

13 artikler

per side
Elektriske sparkesykler er elektrisk drevne sparkesykler som er perfekte for urban pendling. Slik fungerer de, lader batteriet, avhengig av hvilken type elektrisk sparkeyskkel du har, kan du kjøre mellom 15-45 km med et fulladet batteri.
De fleste elektriske sparkesykler kjører med hastigheter opptil 25 km / t. Men som alle andre kjøretøyer er det en hastighetsgrense for hvor fort du kan kjøre. Denne hastighetsgrensen varierer mye fra land til land, så sørg for å sjekke det før du tar din elektriske sparkesykkel på turen.

Men hvilken elektrisk sparkesykkel er riktig for deg og dine behov, og det passer best til hva?

Totalt sett er det to typer elektriske sparkesykler. Begge typer er av kvalitet og er designet for urban pendling på egen måte. Den ene er mer robust, tung og noen ganger litt dyrere også. Et eksempel på en slik elektrisk sparkesykkel er laget av Egret. Den andre er enklere og laget for mindre byturer. En slik elektrisk sparkesykkel kan være en produsert av Story.

Egret elektriske sparkesykler er ofte best egnet for lengre avstander og rides fra A til B, i motsetning til raskere ritt mellom andre transportmidler som buss og t-bane rides.
En Story elektrisk sparkesykkel er mer effektiv i den forstand at det er lettere og vanligvis foldet på farten, slik at du raskt kan ri fra bussen til toget til t-banen mens du bærer den elektriske sparkesyklen lett.

Så, valget kommer ned til det du trenger for hvor lenge din elektriske sparkesykkel må kunne kjøre på en kostnad, så vel som vekt og effektivitet.