Hjul

Vare 1 til 24 av totalt 104

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 24 av totalt 104

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hjul for sparkesykler

Hjul til standard triks sparkesykler er vanligvis 100mm eller 110mm. Noen hjul har en diameter på opptil 120 mm eller 125 mm, og bruker spesielle forgafler designet for de store hjulene.

Hjuldiameteren bestemmer hvor lett det ruller over ujevnheter i asfalten. Store hjul ruller lettere over ujevnheter, mens mindre hjul lett kan stoppes av en liten sprekk på ujevn asfalt. Derfor er store hjul raskere enn små hjul, noe som er perfekt hvis du kjører mye til skolen eller bare liker å ha et kveldstur når været tillater det. Som nevnt, er de mindre hjulene sårbare for ujevn asfalt og ruller sakte, men er mer smidig. Dette er fordi de har en mindre vekt som gjør hjulet lettere å bytte retning når du gjør 180, barspin, tailwhip eller grinder.

Hjulets felg er utstyrt med et dekk av urathan som har en hardhet som måles på duraeter skalaen, for eksempel 88a. Hardhet har også innvirkning på hvor lett det kjører over ujevnhet og hvor godt det er i veien. Et mykt hjul løper jevnt over steinene og har et godt grep på veien, mens et hardt hjul er mer følsomt for ujevnhet og vil få et mindre grep på veien.

Kjernematerialet i hjulet kan være plast (nylon) eller aluminium, og være utformet som solid eller spoked. Kjernematerialet er av stor betydning for holdbarheten, da et aluminiumhjul er veldig kraftig og har lengre levetid hvis du gjør mange triks. Plasthjulene er gode nok til barn eller unge som ikke presser utstyret til kanten. Hvorvidt kjernen er solid eller spoked, er mest et design- og stilspørsmål, men hvis du går ned i detaljene, er solid kjerne sterkest og spoked lettest.

Hvis du vil lære mer om hvordan du samler din scooter eller hva du skal velge les vår store guide. Ellers er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice som er klar til å svare på dine spørgsmål. .