Skullcandy Uproar Wireless Black/Gray/Gray w/mic3


Vanlig pris: 648,70 kr

Special Price 388,70 kr

Vanlig pris: 648,70 kr

Special Price 388,70 kr

Vanlig pris: 648,70 kr

Special Price 388,70 kr

Produktbeskrivelse
Detaljer
Supreme Sound
  • Bluetooth Wireless

    Whether you're walking down the street or gaming on the couch, Bluetooth functionality makes it possible to take your audio anywhere you go.

  • 10-Hour Battery Life

    Enjoy the comfort and sound of your headphones for a full 10 hours, without having to worry about recharging. Carefree listening is yours wherever you choose to take your soundtrack.

  • OnBoard Mic/Remote

    Take calls and navigate your playlists with the built in microphone and easy-to-access buttons on the ear cup. Use the + and - buttons to adjust volume, change songs and hit the circle button to take answer/end calls or play/pause the music.

Produktomtaler
Størrelsesguide

Kjøpsguide Hodetelefoner

Når du kjøper et par hodetelefoner elle øretelefoner, er det vigtig at du har en god ide om hva du vil bruke dem til mest. Det er en forkjell mellom hva de forkjellige typene kan og håndtere best. Nedenfor har vi samlet informasjonen vi mener er viktigst å kjende for at kjøpe de riktige øretelefoner eller hodetelefoner for deg og dine behov.

Merk at følgende bare er veiledende for ditt valg av et par hodetelefoner/øretelefoner og mange ting om valg av hodetelefoner er et spørgsmål om smak.

Typer

Det finnes forkjellige typer hodetelefoner og øretelefoner og forkjellen mellom dem handler mest om hvordan de sitter ved eller på øret. De klassiske hodetelefonene sitter på øret og gir ofte den beste mulige og optimale lyden av absolutt høyeste kvalitet. Derfor blir de vanligvis brukt i sammenhenger hvor lyden er den viktigste for en, for eksempel å høre musikk. En annen type øretelefoner sidder rundt om øret og som den tredje typen, som sitter inne i øret, er disse øretelefoner mer åpenbarer for joggeture og andre aktiviteter ute eller inne. Dette skyldes at de er betydelig mindre og lettere, noe som gjør dem enkle å bære rundt i lommen for daglig bruk.

I tillegg til de forkjellige typer hodetelefoner eller øretelefoner, er de også tilgjengelige som enten er trådløse eller ikke trådløse versjoner, men du kan også kjøpe trådløse hodetelefoner som fungere med et lydkabel. Både trådløse og ikke trådløse har fordeler og ulemper av forkjellige slags. For den trådløse er det større frihet, med Bluetooth kan du enkel og lett koble til og derfor ikke nødvendig å ha den koblet direkte til telefonen, computere etc. Når du vil bruke dem. Men for å gjøre dtte, er Bluetooth en nødvendighet ig en annen ting er at disse trådløse hodetelefoner og øretelefoner må lades før de kan brukes. Som betyr at de kan gå tom for strøm, så vær sikker på å lade dem før bruk.

I tillegg er noen hodetelefoner og øretelefoner laget med eller uten mikrofon. Dette kan være smart for de som er på farten når de har dem koblet til mobilen sin, da de raskt og enkelt kan svare på anrop uten problemer. Eller for de som vil stemme-chatte med andre på computeren.

Kvalitet

Når du snakker om kvalitet for hodetelefoner og øretelefoner er det ofte lydkvalitet og batterilevetid som du måler det i. Den vansligste batterilevetiden er 12 timer, men det kan avhenge av flere faktorer for de forkjellige produktene. De av høyere kvalitet, dvs. Lengre batterilevetid, koster generelt mer. Det sammen gjelder for hodetelefoner og øretelefoner med bedre lydkvalitet, hvis du vil ha en høyere lydkvalitet, vil det også typisk være en dyrere pris.