NKX Classic Deluxe Skateboard


Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: 1 010,28 kr

Special Price 505,82 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Velg st\u00f8rrelse","options":[{"id":"2922","label":"68,3 cm (27 Inches)","price":"0","oldPrice":"0","products":["14624"]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"505.815","oldPrice":"1010.28116","productId":"14623","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide

Lengde:

Lengden på pennyboardets deck bestemmer kjøregenskapene og stabiliteten av den. I tillegg, på lengre pennyboard vil større avstand mellom føttene øke balansen og omvendt. Generelt kan du bruke følgende retningslinjer:
  • 55,9 cm (22") Barn under 10 år
  • 68,6 cm (27") Voksne og store barn

Bredde:

Den største bredden på decket er vigtig for føttenes plassering. Bredde boards er vanligvis egnet for manøvrering, hvor føttets grep på overflaten er i fokus. Sliding, Freestyle, carving. Smalle pennyboards fokuserer mer på cruising og transport. En annen ting som gjelder, er at det kan være vanskeligt å holde balansen når du akselererer med den annen foten, hvis det ikke er nok plass på pennyboardet til føttene dine.
  • 15,2 cm (6") Barn under 10 år
  • 19,1 cm (7.5") Voksne og store barn

Deck materiale:

Materialet på decket på pennyboards er det som bestemmer hvor høy og god fleksibilitet, holdbarhet og kvalitet er. De fleste pennyboards er laget i Nylon materiale. Der er imidlertid varierende kvaliteter av nylon, hvor noen er bedre enn andre til en og de andre er bedre for noe annet. Noen pennyboards er også laget av tre.

Vekt:

Penny skateboardets totale vekt når samlet. En tung deck har typisk lengre holdbarhet enn de lettere decks, da de har flere lag. Et lett deck har imidlertid typisk mer fleksibilitet, noe som gjør boardet mer livlig og morsomt å kjøre.

Hjul:

Kanten på hjulet har stor betydning for egenskapene. Et hjul med rundkanter frigjør overflaten lettere enn et hjul med skarpere kanter. Størrelsen på hjulene skal avhenge av din kjørestil. Hjul med en stor diameter er egnet for komfort, fart og greb, mens små diameter hjul er bedre for manøvrer og triks. Bredden på hjulet bestemmer hvor mye kontakt du har med underlaget. Mer kontakt med jorden (bredde hjul) gir komfort, stabilitet og grep, mindre kontakt med jorden (smale hjul) gir hastighet, manøvrerbarhet og lettere slip til slides. Der findes også forskjellige kvaliteter av gummi. Det bedste gummi som brukes kalles PU og er mykere og deilig. Et billigere alternativ er PVC, som er hardere og mer plastik lignende. Generelt, hvis du kjører freestyle må du ha harde og små hjul med runde kanter.Hvis man derimot ønsker å kjøre freeride eller cruise, gå for myke og store hjul, som er kantet.

Hjulhardhet:

Hardhet av hjulene bestemmer hvor raskt og behagelig pennyboardet ruller. For å dømme hardheten, bruk du mål som er målt på durometeret. Målene varierer fra 0 - 100A. Null er den mykeste og hundre er den hardeste hjul tilgjengelig. De myke hjulene er det bedre å håndtere manøvrer og reaksjoner med. For harde blir fart og stabilitet øket.

Kulelager:

Kulelager er delt inn i ABEC. Høje ABEC verdier betyr at kulelageret er laget med mer presisjon og dermed bedre kvalitet. Det anbefales at ABEC-verdien er høyere ved hjul som kjøre høye hastigheter og lavere til hjul som får mange slag. For pennyboard bruker du ofte ABEC-7, -9 eller -11, hvor ABEC-11 er den beste. På samme måte er det bushings som brukes av forskjellige kvaliteter, slik det passer vel etter dine behov.

Griptape:

Noen pennyboards har grip tape som sitter på toppen av decket, men det store flertal av pennyboards er uten grip tape. Grip tape er sandpapiret som gjør å føttene dine står bedre på decket. En pennyboard kan enkelt brukes uten grip tape. Hvis det ikke er noen grip tape til pennyboardet ditt, kan du alltid kjøpe det, bare husk å bestille i riktig størrelse. Det finnes flere typer grip tape. En av dem kalles sand ”grip tape” og en annen er det vanlige sandpapir tape. Som nevnt er det ikke behov for grip tape for å stå på pennyboard.
Spesifikasjoner
Lengde 68,3 cm (27")
Bredde 19 cm (7")
Dekkmateriale Patentert plast
Vekt 2300 g
Hjuldiameter 60 mm
Hjulhardhet 78 A
Kulelager ABEC-11
Truck Strørrelse NKX Aluminium Truck 4"
Griptape Ikke inkludert