NKD Revolution Alu / Honeycomb SUP Paddle


Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: 1 558,70 kr

Special Price 778,70 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"1718","label":"3-piece","price":"0","oldPrice":"0","products":["12641"]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"778.7","oldPrice":"1558.7","productId":"12640","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide

Lengde:

Lengden på SUP-padlen din anbefales å passe høyden din for å få mest muligt ut av SUP-turene. SUP-paddles lengden skal typisk være mellom 10 og 20 cm lenger enn høyden din, men det kan være forskjeller i dette, avhengig av kjørestilen din på vannet. På en SUP tur i bølger anbefales det at SUP padlen din er ca. 20 cm høyere enn deg, mens ca. 10 cm passer bedre for en tur i bølgene, da det krever en mer bøyd stilling. 

Vekt:

Det er viktig at SUP padlen ikke veier for mye. En lett SUP paddle gjør det mye morsomt å padle. De lette SUP paddles er vanligvis laget av karbon. De letteste paddles er laget av 100% karbon, men er også dyrere enn paddles med for eksempel 70% eller 20% karbon. De aller fleste SUP paddles er laget av aluminium som er slitesterkt, men også tyngre enn karbon. Et mellomliggende alternativ er fiberglass SUP paddles, som er tyngre enn karbon men lettere enn aluminium.

Skaftmateriale:

Det er forskjellige materialer som skaftet til SUP padlen din kan være laget av. Den typiske SUP paddle er laget av aluminium, som er slitesterk, men også tung. Det er også lettere skaft, for eksempel glassfiber eller karbon. En karbon skaft er veldig lett, avhengig av om du kjøper 20%, 70% eller 100% og gir også større tilfredshet når du padler på SUP boardet ditt.

Bladmateriale:

Det er forkjellige materialer som bladet på SUP padlen din kan være laget av. Den typiske SUP paddle er laget av aluminium, som er slitesterk, men også tung. Det er også lettere blad, som glassfiber, karbon eller plast. Et blad med karbon eller glassfiber er lettere enn aluminium og gir også større tilfredhet når du padler på SUP boardet ditt. Når du kjøper en karbon paddle, er det imidlertid viktig å være oppmerksom på hvor mange % av padlen sin, som faktisk er karbon, som noen karbon paddles har plastblad. 

Paddle Type:

Når du velger en SUP paddle, er det vigtig å finne ut hva det er beregnet på. Noen paddles er designet for bølger, andre for race, men de fleste er ment for allround/cruising. En SUP paddles for race har vanligvis et større blad, da det skal kunne trekke mer vann med hvert trekk. En SUP paddles til bølger, derimot har vanligvis et lite blad som det burde være lettere å håndtere når bølgene tvinger deg til å bevege deg raskt. Imidlertid vil de fleste SUP paddles ha et mellomstort blad som passer på den største gruppen av padlere, som den er mer allsidig. 
Spesifikasjoner
Lengde 172 - 212 cm
Vekt 950 g
Aksematerial Aluminum
Bladmaterial Fiberglass
Blad størrelse 41.5 cm x 21.5 cm
Type: 3-piece SUP paddle