NKD Pro Pegs


Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: 258,70 kr

Special Price 102,70 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Velg st\u00f8rrelse","options":[{"id":"2749","label":"47 mm","price":"0","oldPrice":"0","products":["13553"]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"102.7","oldPrice":"258.7","productId":"13552","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide

Pegs per pakke:

Antall pegs som er inkludert i pakken. Du kan saktens bruke 1 peg til sparkesyklen din, men det er noen mennesker som foretrekker 4 pegs montert. Hvis du vil ha mer, kan du alltid kjøpes seperat.

Pegs lengde:

Den totale lengden på denne peg. Noen foretrekker lange pegs til sine sparkesykler, hvor andre foretrekker korte pegs. Lengden på pegsne dine er etter preferanse, som er forskjellig fra person til person.

Hjulbolt:

Er det en hjulbolt som følger med i pegspakken din? Du trenger en hjulbolt for å montere dine pegs på trik sparkesyklen din. Hjult bolter kan imidlertid også kjøpes seperat.

Hjulboltlengde:

Lengden på hjulbolten skal være kompatibel med trik sparkesyklen. Legg merke til at det er forkjel mellom lengden på for- og bakhjulene. Hjulene på bakhjulet er vanligvis lengre enn forhjulet.

Materialer:

Materialet disse pegs er laget av. Aluminium er et veldig lett og slitesterkt materiale, så de fleste pegs for trik sparkesykler laget av aluminium. Pegs kan også fås i materialer som stål, som er enda mer holdbart enn aluminium, men også tyngre.

Pegs vekt:

Vekten på en peg, uten hjulbolt. Det anbefales at pegsne dine ikke bliver for tunge da det vil gjøre sparkesyklen tyngre, noe som gjør det vanskelig å gjøre triks.
Spesifikasjoner
Stykker per pakke 1
Peg lengde 47 mm
Hjulbolt Inkludert
Hjulbult lengde 68 mm / 78 mm / 87 mm
Materiale Aluminium
Vekt 72 g