NKD Metal Pro Sparkesykkel Hjul


Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: 388,70 kr

Special Price 128,70 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"1291","label":"100 mm","price":"0","oldPrice":"0","products":["14002"]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"128.7","oldPrice":"388.7","productId":"14001","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide

Hjul per pakke:

Antall hjul i en pakke. En sparkesykkel må bruke 2 hjule, en for forhjulet og en for bakhjulet. Når hjulene dine er slitt, vil det være lurt å vurdere om det ikke er på tide å erstatte dem med noen nye.

Kulelager:

Hvert hjul må bruke 2 kulelager, som må presses inn i hjulet hvis det ikke allerede er inkludert. Kulelagerens kvalitet er delt inn i ABEC med et tall som en verdi. Jo høyere verdien, jo bedre kjører kulelagene. For eksempel kjører en ABEC-7 bedre enn en ABEC-5.

Hjuldiameter:

Størrelsen på hjulene bør avhenge av ditt valg av kjørestil. Er du fokusert på raske hastigheter og en god kjøreopplevelse, er de større hjulene et bedre valg. I stedet, hvis du vil ha presise reaksjoner og forbedret kontroll av sparkesyklen, vil de minre hjulstørrelsene være det smarte valg. En ting å ta hensyn til er at diameteren på hjulene passer på forgaffel, decket og bremsen.

Vekt:

Total vekt for hjulet. Lettere hjul er en fordel hvis du skal lage triks på sparkesyklen din, men på grunn av de lettere materialer vil holdbarheten bli litt resusert. Omvendt vil tyngre hjule holde seg bedre, men triksene vil bli litt vanskeligere.

Kjerne materiale:

Aluminiumhjul og nylonhjul har hver sine egenskaper. Aluminiumhjul er den mest stive, men nylonhjul er det letteste. Derfor vil det være opplagt å gå etter nylonhjul hvis du vil lage triks på sparkesyklen din. Skal du derimot bruke sparkesyklen din til transport, vil aluminiumhjul vare lengre.

Kjerne design:

Det er hovedsakelig to grupper av kjernedesigner for hjul. De kalles for solid eller spoken. Solid core hjul er relativt tyngre hjul, men har også lengre levetid. Spoked hjul er lettere hjul, men har litt kortere liv.

Hardhet:

For å måle hjulets hardhet, bruk du en skala for durometer. Denne skala varierer fra 0 til 100A. Null er den mykleste av hjul og hundre er de hardeste hjul. Det som gjelder for de harde hjulene, er lengre levetid og for de myke hjulene er det grepet på vei, som har forbedret seg mye.

Hjul profil:

Hjul med flat profil har et betydelig bedre grep i forhold til hjule med en smalere profil, noe som imidlertid øker hjulets hastighet. Det er viktig at forgafflen er lik profilen til hjulene.
Spesifikasjoner
Stykker per pakke 1
Kuglelejer ABEC-9
Hjuldiameter 100 mm
Vekt 248g
Kjerne Materiale Aluminium
Kjerne design Hollow
Hardhet 88 A
Hjulprofil Smal