NKD Kids 3-Pack Pro Beskyttelsesutstyr


Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: 390,00 kr

Special Price 128,70 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"241","label":"L","price":"0","oldPrice":"0","products":["8777"]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"128.7","oldPrice":"390","productId":"8774","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide

Størrelsesguide for knebeskyttere:

Når du måler knærne, må du sørge for at du gjør det under kneskålen, for å få de riktige målingene.Det er viktig at du måler direkte på huden og ikke på utsiden og klærne dine, for å få bedre resultater. Bruk målebånd og sjekk tabellen under, som vist i centimeter. 
Hvis du er i tvil om størrelsen, kan du kontakte vår support.
På grunn av at størrelsesguiden bare er veiledende.

Det er viktig å bruke knebeskyttere, hvis du vil unngå langvarige skader fra bruk av skateboards, rulleskøyter eller sparkesykler. Pads må passe så perfekt som mulig, slik at de ikke irriterer eller er i veien. Nedenfor finner du veiledning for hvordan du unngår dette, og dermed få knærne riktig beskyttet. Etter det en video med en av våre eksperter, er det for å gi en kort forklaring.

Barn beskyttelse:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Kne Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Voksen beskyttelse:

Pad Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Kne Størrelse 22-25 26-29 30-33 34-39 39-44

Det er viktig at du måler albuen nøyaktig og direkte på huden, slik at du får best mulig resultat. Du får størrelsen på albuen ved å måle rundt armen ved albuen. Bruk målebånd og ta en titt på tabellen under, vist i centimeter. Hvis du er i tvil om størrelsen, kan du kontakte vår support.
Legg merke til at tabellen nedenfor bare er veiledende.

Siden vi bruker våre armer og hender for alt, er det viktig ikke å skade dem. Og det ville generelt være ganske dårlig å ikke være i stand til å bøye armen, så albuebeskyttere er svært viktige. Det må imidlertid passe perfekt og ikke forstyrre noe eller forårsake problemer, så ta en titt på veiledningen nedenfor og velg den perfekte størrelsen for deg.


Barn beskyttelse:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Albue Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Voksen beskyttelse:

Pad Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Albue Størrelse 20-22 23-25 26-28 29-32 33-36

Guide for valg af håndleddsbeskyttere

Det er viktig at beskyttelsesutstyret passer riktig. Ellers kan du ende opp med å faktisk ikke at beskytte deg selv og bli skadet i stedet. Uansett om du er nybegynner eller ekspert, trenger du håndleddsbeskyttere. Ikke bare for å beskytte deg selv, men også så du tør å gå den ekstra mile når du utfører triks, fordi du føler deg trygg.

Det finnes forskjellige typer håndleddsbeskyttere i variasjon av materiale og låsesystemer, for eksempel spenner, stropper, velcro ect. Enten du velger den ene eller den andre, er et spørsmål om smak, men alle typer er tilgjengelige i høy kvalitet. Produktene gir god beskyttelse og komfort, så det er ingen unnskyldning for ikke å bruke håndleddsbeskyttere.

Størrelser for håndleddsbeskyttere. Vi har laget deg en veiledning slik at du kan se hva som passer deg best.

Barn beskyttelse:

Pad Størrelse: Small Medium Large
Håndledd Størrelse 3-5 år 6-12 år 13-15 år

Voksen beskyttelse:

Størrelse X-Small Small Medium Large X-Large
Vekt 40-50 kg 50 + kg 50 + kg 50 + kg 50 + kg
Høyde 130-150 cm 150-160cm 160-170 cm 170-180 cm 180 + cm
Spesifikasjoner
CE-Sertifisert Nei
Sertifikat Nei
Materiale Nei
Total vekt Nei
Type: Nei
Inkluderer Nei