NKD JET Pro Mini BMX


Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: 3 898,70 kr

Special Price 1 818,70 kr

{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"2024","label":"67 cm","price":"0","oldPrice":"0","products":["13034"]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"1818.7","oldPrice":"3898.7","productId":"13033","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide

Total høyde:

Totale høje på mini BMX. Høyden på mini BMX'en din anbefales å skulle passe høyden din. De er avhengige av hverandre. Blir den total høyde for høy, reduseres manøver performance og blir det omvendt for lavt, vil det påvirke komforten og dermed ende opp med å være ubehagelig å kjøre på. Høyden på mini BMX’en din kan selvsagt også variere fra en kjørestil til en annen.  

Vekt:

Totale vekt av BMX’en din har stor betydning fordi, lette materialer ofte er bedre enn de tunge, som de reduserer motstanden. Du kan dermed si således å jo lettere mini BMX’en din er, jo bedre kvalitet er den. Med en let mini BMX er det også enklere å lage triks og snu rundt.  

Sete:

Når du skal velge sete til mini BMX’en din, har du fire muligheter: Pivotal, Tripod, Rail og Combo. Pivotal kan dreies og endre vinkel, fordi den blir satt på ved toppen av mini BMX’en. Tripod bliver installert på bunnen af BMX'en, som betyr å det er et sete som ikke kan korrigeres i det hele att. Rail setet, på den annen side, er et sete, som bli satt på med et par skinner og en sadelpinne. Så til slutt finnes Combo setet, som er sammensatt med en sadelpinne permanent. Det fungerer dermed også som en slags kombinasjon av de andre seter, som navnet også indikerer.  

Bar høyde:

Total høyde fra bunnen til midten av styret. Barhøyden for mini BMX anbefales, på samme måte som med total høyde, å passe rytteren slik at det er lettere å kontrollere.  

Bar bredde:

Forskjellige bredder av barer passer på forskjellige riding styles for eksempel hvis du gjør air triks eller tekniske triks. Med air tricks har du langt mer kontroll over triket med en bred bar, hvor en smalere bar er bedre egnet for tekniske triks. Bredden på baren har altså en betydning for dine ferdigheter, og det kan derfor være verdt å vurdere, hva mini BMX’en din skal brukes til.

Kranksett:

Kranksettet du velger til mini BMX’en din er vigtig for følelsen når du går på pedaler. Kranksettet skal overføre kraften som du går på pedaler til sykkelen selv og dermed ta seg av å du beveger deg fremover. Dette bør det gjøre uten å kaste bort for mye kraft på motstand, derfor finnes det kranksett for mini BMX med forskjellig antall deler, vanligvis 2 eller 3. Her er færre dele bedre end mange, da det hjælper med at holde bevægelserne smooth.  

Girforhold:

Gearforholdet bli avgjort av hvor mange tenner det er på bakhjulsbladet og hvor mange det er på bladet. Når de fleste tenner er på fortannhjulet bliver det tøffere åt kjøre på grunn av giringen er hardt. Når det omvendt er flest tenner på baktannhjulet, er det selvsagt ikke så hardt, som giringen er lavt.   

Blad materiale:

Bladet på en mini BMX er typisk laget av forkromet stål, da dette er det beste materiale å bruke. Selvfølgelig er det billigere og ikke så bra alternativer, som også kan kjøpes, heriblant et materiale som almunium.  

Bar materiale:

Barer for BMX er som regel laget av stål, siden det er et veldig kraftig og holdbart materiale, men det finnes også alimuniums barer. Barer, som er laget av stål er tyngre, mer stabile og noe mer holdbart enn barer i aluminium. En aluminiumsbar er imidlertid et billigere valget til mini BMX’en din, som ikke varer så lenge som stål.  

Headset type:

Du kan enten få et integrated headset eller et non-integrated headset til headtuben på mini BMX’en din. Headsettet er vigtig for BMX'ens styreevne, slik du faktisk kommer i den retningen du vil. Det integrated headset er mer beskyttet og holdbart enn non-integrated headset, siden headsettet er henholdsvis indnnnfor og utenfor headtuben på mini BMX'en.  

Pedaler:

Det er 3 forskjellige pedaler for mini BMX. Det er stålpedaler, som er veldig solide og slitesterke, noe som også gjør dem dyrere enn for eksempel plastpedaler, som bliver raskt slidt ut, da de er så billige. Tredje mulighet er klikkpedaler, men de brukes især til race eller mountainbike.

Hjuldiameter:

Størrelsen på hjulene bør avhenge av kjørestilen din og høyden din. Fokusere du sterkt på kjøreopplevelse, komfort, super flow og bra hastighed, er større hjul definitivt det riktige valget for deg. På den annen side følger du mer rask reaksjon og skarp kontroll over BMX’en din, er litt mindre hjul noe for deg.  

Samling:

Når du har bestilt en mini BMX kan du motta den i en av de følgende tre tilstande: samlet, ikke samlet og delvis samlet. Du vil vite denne informasjonen om mini BMX’en din før levering, og vil derfor også vite hvor mye av BMX’en du skal samle. Ikke bekymre deg, fordi BMX’er som ikke er samlet er ikke veldig vanskelig å samle seg og du vil også motta det nædvendige utstyr i forsendelsen.  
Spesifikasjoner
Total høyde 67 cm
Vekt 10 kg
Sete Combo
Bar høyde 9" (22,86 cm)
Bar bredde 26" (66 cm)
Krank 2-Piece
Gear forhold 28/12
Klinge materiale Forkromet stål
Bar Materiale Forkromet stål
Headset type Non-Integrated
pedaler Aluminum
Hjuldiameter 25,4 cm (10")
Hjultype Luftdekk
Montering Delvis montert