Vilkår og betingelser

Hvis du handler på dette wbesite anses det at du har læst og accepterede følgende vilkår og betingelser:

Hvis du handle på denne nettsiden anses at du har lest og akseptert følgende vilkår: 
følgende terminologi gjelder for vår vilkår og betingelser, personvern, ansvarsfraskrivelse samt andre avtaler. ”klient”, ”du” og ”din” refererer til deg, den personen som har tilgang til denne nettsiden og aksepterer selskapets vilkår og betingelser.
"Selskapet ", " oss ", "vi" og "oss " refererer til vårt firma. "Party ", "partene", eller "oss " refererer til både kunden og oss selv, eller enten klienten eller oss selv.

Alle begrepene refererer til tilbud, aksept og vurdering av betaling nødvendig å gjennomgå en prosess for klienten han går gjennom i den mest hensiktsmessige måte, enten ved formelle  møter med en fast varighet, eller på annen måte, med den uttrykkelige hensikt å møte kundenes behov i bestemmelsen av selskapets uttalte tjenester/produkter, i samsvar med og underlagt , gjeldende europeiske lover. Enhver bruk av de ovennevnte(eller Ovenstående) terminologi eller med andre ord i entall, flertall, bokstaver og/eller, han/hun eller de, tatt som ei erstatning, og kan derfor brukes som ei referanse til den samme.

KiteNorge.no drives i Danmark av KiteDanmark ApS, CVR nummer 32564933, Tjærebyvej 30 4000 Roskilde, men er registrert i Norge under MVA. Nr .: 917 413 452.
Dette betyr for deg som kunde at du ikke trenger å betale for tollklarering og andre avgifter - det kan vi gjøre!

Du kan kontakte KiteNorge per. telefon +47 21 95 42 27 eller e-post: kundeservice@kitenorge.no.

Følgende salgsvilkår gjelder for kjøp av varer på KiteNorge.no for levering i Norge, men bare sprø øyer.

Det kan ikke leveres til postbokse.

Betaling:

Du må ha et klart budskap om hva du sier ja til når du handler med KiteNorge.no. Danske Forbruker-mann fastsetter at før du bestiller i vår butikk bør du bekrefte at du er enig med våre vilkår og betingelser.
Derfor vil du i orden modul være bedt om å bekrefte dette. Hvis du ikke aksepterer våre betingelser kan vi i henhold til reglene ikke mottar din bestilling via internett.
I stedet kan du stikke innom eller kontakt oss på telefon. Under hvilke forhold vil du bli bedt om å akseptere gjengitt ordrett i teksten nedenfor.
Så du kan fredelig lese våre vilkår nøye før du legger inn bestillingen.
Du må være 18 år eller eldre for å handle på kitenorge.no - du er under 18 må du ha tillatlse fra foreldrene dine.
Alle avtaler/handler på våre nettbutikken er på dansk, ha du noen sprøgsmål eller Hvis dere får probIem, må dere bare anrope oss via e-post eller telefon.

KiteNorge.no aksepterer betaling med kredittkort/VISA-Dankort, Mastercard, American Express, PayPal og Klarna Invoice.
Beløpet heves først på kortet ditt når varene sendes fra KiteNorge.no Det kan aldri bli trukket et større beløp enn det du har godkjent. 

KiteNorge.no krypterer all informasjon med SSL (Secure Socket Layer) protokoll. Dette betyr at uvedkommende ikke kan lese ditt kortnummer eller annen informasjon i løpet av transaksjonen med PBS.
Du kan se alle KiteNorge.nos formell informasjon nederst i disse vilkårene.

Eventuelle tilleggskostnader for f.eks. Frakt- eller betalingsgebyr vil bli vist umiddelbart før betalingen. Hvis du velger å betale via Klarna Faktura eller PayPal, kan gebyrer bli belastet av de leverandørene som er utenfor Kitedanmarks forvaring.


Ta kontakt med vår kundeservice eller tjenesteleverandør for å bli informert om bestillingen din kan bli gjenstand for et ekstra gebyr hvis du velger PayPal eller Klarna Faktura som betalingsmetode.
 

Hvordan å handle hos oss

For å gjøre et kjøp på euroskateshop.dk må du bruke OnePage checkoutsystemet.

Bestill din bestilling:

 • Finn tingene du vil og sette dem i kurven, deretter gå videre til kassen.
 • Legg inn dine personlige opplysninger 
 • Velg leverings / betaling 
 • Godta våre vilkår
 • Sjekk at all informasjon er korrekt på å samle inn siden og godkjenne kjøpet

Beløpet heves først på kortet ditt når varene sendes fra kitedanmark. Du kan aldri trekke ut et større beløp enn du har godkjent på kjøpstidspunktet.

Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet, men det kan hende at vi lukker butikken for en stund på grunn av vedlikehold av nettstedet. Du kan bare foreta kjøp når butikken er åpen og tilgjengelig.

Du kan endre innholdet i handlekurven din til du bekrefter kjøpet. Du bekrefter kjøpet ditt ved å trykke på '' Bestill Bestill '-knappen.

Du må oppgi en korrekt adresse for leveransen av varene. Hvis adressen du oppgir når du bestiller, ikke kan bekreftes, forbeholder KiteDanmark seg retten til å holde tilbake leveransen og avbestille bestillingen. Det kan ikke leveres til postkasser.

Din kvittering for kjøpet

Når du har bestilt en vare hos oss, vil du motta en kvittering per. E-post som fungerer som vår bekreftelse på mottak av bestillingen din. En bindende kjøpsaftale er imidlertid kun gjort når du har mottatt denne bestillingsbekreftelsen fra oss. Husk å sjekke spamfilteret ditt og legg til vår e-post i kontaktene dine for å være sikker på å motta løpende e-postmeldinger om frakt, frakt osv.

Er det ikke mulig for deg å logge inn på vår hjemmeside og se bestillingen din, vennligst kontakt kundeservice og motta en kopi av bestillingsbekreftelsen. Bare send en epost til kundeservice@kitenorge.no

Frakt:

For å få varene levert må frakt bli betalt. Nedenfor kan du se hva frakt kostnader: 

 • Frakt på ordrer mindre enn 799 NOK er 89 NOK
 • Gratis frakt på ordre fra min. 799 NOK

Kansellere:

Når en bestilling sendes fra vårt lager, er det ikke mulig å kansellere det. Om en pakke ikkje hentes i en pakkebutikk eller eller om du nekter å motta pakken din , reserverer vi oss retten til å belaste en fraktgebyr på 520 NOK (Returavgift på 370 NOK + 150 NOK Toll og MVA)

Levering:

Hvis bestillingen din inneholder lager, vil alle bestillinger bli levert innen kl. 12.00. 15.00 vanligvis sendt samme dag. Normal levering er 3-5 virkedager etter ordre levering. For varer som ikke er lager eller ute av lager, bør utsolgt, leveringsinformasjon per. post.


Det må være forbehold om at varehuset har stengt i helger og helligdager, og dette kan forsinke forsendelsesdatoen fra vårt lager. Vi sender bestillingen din neste arbeidsdag.

KiteNorge sender pakker med GLS eller Bring. Det kan ikke leveres til postadresser og ikke-hjemmehørende øyer.

Returret

Når du handler på nettet, har du vanligvis 14 dager med avbestilling, der du kan informere oss om at du har angret kjøpet og returnert varen til oss. På KiteNorge.no gir vi en ekstra service til våre kunder, noe som betyr at du har totalt 365 dager for å kansellere kjøpet. Avbestillingsretten vil løpe fra den dagen du mottar varen. Hvis fristen utløper i helgen eller helligdagen, er det den første følgende ukedagen.


For å kunne benytte seg av rett til å trekke seg tilbake, må du gi oss en entydig uttalelse innen 365 dager etter mottak av varene. Du informerer oss om dette ved å skrive en e-post til kundeservice@kitenorge.no og deretter returnere varen til oss.


Vi merker at varen du returnerer til oss, må være ubrukt og i ubrukt emballasje før du kan benytte bruksretten. Avbestillingsretten bortfaller derfor hvis du bruker varene på en måte som markant reduserer verdien av produktet.
Bestillingsartikler og forhåndsordrer er ikke dekket av avbestillingsretten. dvs. Vi bestiller en bestemt vare hjemme hos deg fra en produsent, med ditt samtykke, kan du ikke angre kjøpet.


Merk:
Du kan miste retten til å returnere kjøpesummen eller deler dersom verdien av varen er svekket fordi;
- Du har virkelig tatt varen i bruk
- det har blitt skadet mens du var ansvarlig for det (dette gjelder også frakt ved retur, vær så snill å pakke varene forsvarlig før du sender dem tilbake til oss).
- Du har håndtert varen annerledes enn nødvendig
- Du har ikke fulgt restriksjoner i tilbaketrekningsretten, for eksempel forsegling, tetting etc. (Hvis du er i tvil, vennligst kontakt vår kundeservice).

Returnerer større kjøp

Returnerer for større kjøp over 7500 NOK gjelder nedenfor:

For kjøp over 7500 NOK brukes den danske kjøperetten for internetthandel. Det vil si 14 dager full retur på uåpnede sel og produkter som ikke er tatt i bruk. Hvis du kjøper for mer enn 7500 NOK, har du ikke 365 dager full retur, som du har ved alle andre kjøp på nettsiden.

Vare unntatt angrerett

Følgende produkttyper er utelukket angrerett: levering av forseglede lyd- eller videoopptak eller programvare som ble utette. I tillegg vil du miste din angrerett hvis; Du bryte forseglingen på lyd- eller videoopptak eller programvare. 

Vilkårene for varen tilstand når du sender den tilbake festet som følger: Du er ansvarlig for redusert verdien av varene som følge av håndtering annet enn det som er nødvendig for å etablere natur, egenskaper og måten det fungerer. Med andre ord - du kan prøve produktet på samme måte som om du har prøvd det i en fysisk butikk. Hvis produktet er prøvd utover det som er skissert ovenfor, anser vi det som brukt, noe som betyr at du kjenner irritasjon for kjøpet får bare deler av eller ingen av kjøpesummen tilbake, avhengig av produktets kommersielle verdi. For å få hele kjøpesummen tilbake, må du derfor gjøre det samme som du kan i en fysisk butikk. Du må teste produktet, men ikke ta det i bruk.  

Hvis du angrer kjøpet, får du kurs det beløpet du har betalt oss tilbake.  I tilfelle en svekkelse, som du er ansvarlig for blir der trukket fra kjøpesummen. Hvis du bruker din angrerett, vil vi refundere alle betalinger mottatt fra deg, unntatt fraktkostnader - dem må du betale. Uten ugrunnet forsinkelser og senest innen syv dager fra den datoen vi mottar varsel om din beslutning om å trekke seg fra denne avtalen. Vi vil gjennomføre en refusjon med samme betalingsmiddel som du brukte for den første transaksjonen, med mindre du har uttrykkelig avtalt en annen. Vi kan holde tilbake refusjon før vi har mottatt produktet, med mindre du har siden levert bevis for å ha sendt pakken tilbake. Du kan også avbryte ved å gi klar beskjed og levere den personlig  til over selskapets adresse. Du må legge ved en kopi av ordrebekreftelsen.

Note Vi mottar ikke pakker som sendes via oppkrav.

Dellevering

Hvis bestillingen din består av flere produkter, sender vi vanligvis bestillingen din sammen. Hvis en av de bestilte produktene ikke kan sendes innen vår normale leveringsperiode, vil vi kontakte deg for å bli enige om en ny leveringsperiode. Av hensyn til kostnadene kan vi ikke tilby å betale for delvis levering i alle tilfeller, men vi vil streve etter å finne en løsning som er tilfredsstillende for begge parter.

Restordrer

Hvis en bestilling ikke kan sendes innen avtalt leveringsperiode, vil vi kontakte deg for å informere om mulig en ny leveringsdato. Hvis du ønsker å avbestille bestillingen, beklager vi bare at vi ikke har kunnet overholde vår avtalt leveringsfrist.

Avbestilling av bestillinger

Forhåndsbestilte ordrer kan ikke avbestilles siden systemet vårt er automatisk.

 

Reklamasjonsrett

Kjøpeloven gir 24 måneders reklamasjonsret. Dette betyr at du enten få den reparert eller erstattet, tilbakebetaling eller reduksjon i pris, avhengig av den konkrete situasjonen. Derfor er det selvsagt også et krav om at klagen er berettiget og at mangelen ikke er forårsaket av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Hvis produktet er brutt etter de første 6 månedene, har du bevisbyrden for at feilen var tilstede på kjøpstidspunktet. Hvis produktet er brutt, trenger å klage umiddelbart.

Dersom klagen er berettiget vil vi refundere dine (rimelig) fraktkostnader. Når du returnerer produktet, vennligst oppgi hva problemet er så nøyaktig som mulig. Note: Vi mottar ikke pakker som sendes via oppkrav eller lignende. Husk at produktet må alltid returneres i beskyttende emballasje og få en kvittering for forsendelsen, at vi kan dekke fraktkostnader. 

For at indberette en reklamation til os, skal du følge denne guide.

Ved reklamation forstås altid at du som forbruger skal kontakte os inden for ’’rimelig tid’’. Det vil sige at du skal reklamere over en mangel hurtigst muligt efter den er opdaget og senest indenfor 2 måneder efter fejlen er opdaget.

KiteDanmark står for alle omkostninger ved en berettiget reklamation ifht. loven. Dvs. at KiteDanmark dækker eventuelle returneringsomkostninger. Dog er det vigtigt at du følger vores guide som findes ovenfor, for at overholde vores betingelser for reklamation.

Rabatt

Vi tilbyr rabattkoder regelmessig i forbindelse med vår markedsføring. Disse kodene er kun gyldige i begrensede perioder og kan være underlagt spesielle forhold. Disse forholdene er tydelig angitt. Disse rabattkoder kan være knyttet til bestemte produkter, utvalgte kunder, kategorier eller merker.

Når du bruker en rabattkode, må du kjøpe for minimumsbeløpet for å bruke dette hvis det er en. Du kan ikke få en tapt rabattkode etter at bestillingen er plassert. Bare en rabattkode kan brukes per. rekkefølge.

Rabattkoderne er ikke personlige og kan brukes av innehaveren. Rabattkoder har ingen kontakt verdi og kan ikke innløses i kontanter, kupong eller lignende.

I tilfeller av bedrageri, forsøk på svindel eller mistanke om ulovlig aktivitet i forbindelse med innløsning av kuponger, er vi berettiget til å heve rabattkode, for å avbryte den rekkefølgen som rabattkode som brukes eller blokkere din mulighet til å beskytte kitenorge.no

Nyhetsbrev

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert med våre produkter, tilbud, arrangementer og mer! Du registrerer deg lett nederst på nettstedet vårt eller når du lager bestillingen.

Du kan når som helst abonnere ved å trykke på '' abonnement ''. Har du utfordringer med dette, ta kontakt med vår kundeservice, som vil hjelpe deg med avlysningen.

Vi tillater oss å målrette nyhetsbrevet sendt til deg for varene du har bestilt fra oss tidligere. Du vil dermed motta et personlig nyhetsbrev ca. 1 gang i uken.

Personvern:

Når du besøker kitenorge.no, samler vi inn informasjon som vi senere bruker for å forbedre brukeropplevelsen og støtte vår markedsføring.

Her kan du lese om informasjonen vi samler inn, hvordan vi behandler informasjonen, hva vi bruker dem, hvem som har tilgang til informasjonen og hvordan vi kontakter oss. informasjonskapsler og personvernregler.
Samlingen av personlig kundeinformasjon på kitenorge.no foregår innenfor rammen av eksisterende lovgivning og EUs generelle databeskyttelsesregulering (GDPR).

Kitenorge.no registrerer automatisk IP-adresse, samt data om bevegelsene dine mellom ulike sider og tjenester på nettsiden. Hvis du logger deg på eller registrerer deg for nyhetsbrevet, registrerer vi det også slik at vi kan gjøre det enklere for deg neste gang du besøker nettstedet vårt.

I denne sammenheng bruker vi Google Analytics-analyseverktøyet som hjelper oss med å samle statistikk om bruken av kitenorge.no og gjøre det til en bedre opplevelse for deg.

Formålet med å samle informasjon omhandler ulike områder. Se nedenfor:

 • Gjeld. For å oppfylle vår forpliktelse til deg som kunde eller bruker av vår tjeneste - for eksempel kjøp, fakturering, kundeservice og kundekonto.
 • Kundeservice. For å kunne utføre kundeservice via kundekontoen din, email, chat eller telefon. Svar på spørsmål knyttet til bestillingen din eller tidligere bestillinger, rette feil og veilede deg som kunde.
 • Markedsføring. Å gi inspirasjon, produkttilbud / tjenester og personlige anbefalinger via web, e-post, SMS, direkte mail, telefon og gjennom tredjeparts markedsføring.
 • Kunde opplevelse. For å forbedre kundeopplevelsen gjennom samhandling med KiteDanmark, for eksempel tilpasse din erfaring på kitenorge.no, utvikle nye funksjoner, tjenester og produkter. Dette inkluderer også styring, beskyttelse, drift og vedlikehold av våre nettsteder, systemadministrasjon og sikkerhet, og samtykke til samlet statistikk om bruk av nettstedet, innkjøp og forbedring av forståelsen av kundens preferanser.
 • Svindel og risiko. For å forhindre svindel og utføre risikovurdering.
 • Lovgivning. For å overholde gjeldende EU-lovgivning.

For å inngå avtale med oss ​​på kitenorge.no, trenger vi følgende informasjon:

navn
adresse
telefon
E-postadresse

Vi registrerer dine personlige opplysninger for å levere varen til deg.
Personopplysningene er registrert på kitenorge.no. og lagres i fem år, hvorefter informasjonen slettes.
Når vi samler personlig informasjon gjennom nettstedet vårt, sikrer vi at det alltid gjøres ved å gi uttrykkelig samtykke, slik at du blir informert om nøyaktig hvilken informasjon som samles inn og hvorfor.
Direktøren for kitenorge.no. Få tilgang til informasjonen som er registrert om deg.

Vi lagrer ikke kundeinformasjon kryptert.
Vi overfører ikke kundeinformasjon kryptert.

Informasjon gitt til kitenorge.no blir ikke avslørt eller solgt til tredjepart på noen måte, og vi oppdager ikke noen personlig sensitiv informasjon.

Kitedanmark samarbeider med Trustpilot på kundeanmeldelser og derfor utveksles kundeinformasjon utelukkende med det formål å sende en invitasjon til å bedømme din erfaring med kjøpsopplevelsen og produktene.

Som registrert hos kitenorge.no har du alltid rett til å protestere mot registrering. Du har også rett til å forstå hvilken informasjon som er registrert om deg. Disse rettighetene er i samsvar med personopplysningsloven og henvendelser i forbindelse med dette er rettet til kitenorge.no via e-post kundeservice@kitenorge.no

Beskyttelse av personopplysninger

I henhold til loven må dine personlige opplysninger holdes trygge og konfidensielle. Vi lagrer dine personlige opplysninger på høye sikkerhetsservere som befinner seg i kontrollerte lokaler, og våre sikkerhetstiltak overvåkes kontinuerlig for å avgjøre om vår brukerinformasjon håndteres riktig og med behørig hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet for dataoverføringer over Internett. Dette betyr at det kan være fare for at andre uautoriserte personer får tilgang til informasjon når data sendes og lagres elektronisk. Du avslører dermed dine personlige opplysninger etter eget skjønn.


Personlige data blir slettet eller anonymisert kontinuerlig da formålet de ble samlet for, er avsluttet.


Yderligere information om KiteNorge/KiteDanmark:
CVR nr. 32564933

Adresse: Uplandsgade 70, 2300 København S
E-mail: Kundeservice@kitenorge.no
Telefon: +45 2762 2222
Etableringsår 2009

Bank information
Jyskebank
Reg: 5074
Konto: 1262740

BIC: jybadkkk
IBAN: DK6650740001262740

© KiteDanmark 2009 All Rights Reserved