Fox Pro Hjelm


Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: 258,70 kr

Special Price 154,70 kr

{"attributes":{"156":{"id":"156","code":"hjelm","label":"Hjelm","options":[{"id":"384","label":"S","price":"0","oldPrice":"0","products":["969"]},{"id":"385","label":"M","price":"0","oldPrice":"0","products":[]},{"id":"386","label":"L","price":"0","oldPrice":"0","products":[]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"154.7","oldPrice":"258.7","productId":"5314","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide

Guide til hjelmens størrelse:

Når du måler hodet, gjør det på det bredeste punktet. Dette er vanligvis på pannen, like over øyenbrynene dine. Bruk et målebånd og se på diagrammene nedenfor. Disse diagrammene har et opplyst mål i sentimeter, og angir en størrelse i XS, S, M, L, XL. Det er svært viktig at du velger riktig hjelmstørrelse, og hvis du er i tvil, kan du kontakte vår support. Vær oppmerksom på at ikke alle merker bruker de samme størrelsestabellene!

Nedenfor finner du veiledende diagrammer som viser hvilken størrelse som passer deg best hvis du har målene på hodet ditt. Noen hjelmer kan justeres i størrelse, men langt fra alle. Deretter på videoen nedenfor viser en av våre eksperter hvordan du måler hodet ditt.

Naked Brain Saver Hjelm
Hjelm Størrelse: Small Medium Large
Hodet Størrelse: 50-53,5 cm  54-57 cm  57,5-31 cm 
Veil. alder 0-5 år 6-20 år 10 år - voksen
Naked (Classic+Deluxe), Fox, Annox Hjelme
Hjelm Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Hodet Størrelse: 45-47 48-54 55-58 59-61 62-65
Bestial Wolf Hjelme
Hjelm Størrelse: S/M L/XL
Hodet Størrelse: 47-53 53-59
Bullet Hjelme
Hjelm Størrelse: X-Small/Small Small/Medium Large/X-Large
Hodet Størrelse: 48-50 54-57 58-61

Sertifikater:

Produkter som er CE-godkjent, er godkjent for hva en hjelm må kunne gjøre og hvor sikker den er. Det er mange regler for kvaliteten på hjelmer , som sikkerhet må være topp. Ved å den er CE-godkjent kan du være sikker på at hjelmen din har fulført kravene og kan gi deg den beste sikkerheten.

Vekt:

Hjelmens vekt. Hjelmvekten varierer i henhold til materialene de er laget av. Vekten er det som gjelder for hvor behagelig en hjelm er. Lette hjelmer er ofte mer komfortable enn de tyngre hjelmene.

Indre skall type:

Den indre skalletypen er det som er på innsiden av hjelmen. Det finnes forkjellige materialer som en hjelm kan lages av på innsiden av skallen. Noen materialer er veldig tynne og behagelige å bære, men sikkerheten er ikke så god som hjelmene med tykkere skall.

Ytre skall type:

Den ytre skalltype er hva hjelmens overflate er laget av. Det er det som beskytter deg mot påvirkning og derfor er det nødvendig å være i topp. Hvis hjelmen din har CE-seritifikat, er du sikker på at den har møtt de høye kravene til en god hjelm.

Polstringsmateriale:

Tykkelse på den tilpassede polstring på innsiden av hjelmen. Det finnes forkjellige polstringsmaterialer for en hjelm og materialet avgjør hvor god hjelmen din er.

Innstillingsmuligheter:

Innstillingsmuligheter gjør hjelmen mer tilpassbar til hodet og gjør det mer behagelig å bruke. Det er ikke alle hjelmer som kan justeres til ens individuelle hodestrørrelse.
Spesifikasjoner
Sertifikater Nei
Vekt Nei
Indre må type Nei
Skall type Nei
Padding materiale Nei
Justeringsmuligheder Nei
Ventilation NA