Denver 8050W MK2 Action Kamera


Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: 1 038,70 kr

Special Price 648,70 kr

Produktbeskrivelse
Produktomtaler
Størrelsesguide

Mounts:

Noen action kameraer kommer som en pakke med mange mounts, det vil si ekstra tilbehør, som lar deg montere kameraet ditt på forskjellige andre ting, for eksempel surfbrettene, hjelmene, skistaver osv. Mounts til action kameraet ditt, gjør det mye enklere å fange de kule opplevelser, fordi de åpner flere muligheter med kameraet ditt.  

720p:

720p er den laveste HD (High definition)-oppløsningen på nye skjerme og videokameraer. Derfor anbefales også oppløsningen på action kameraet ditt som minimum ¨ta opp på dette formatet. Tallet 720 refererer til de 720 horisontale linjene (høyden på opptakene), og p'et står for progressiv, noe som betyr at hvert bilde er i full oppløsning. Med 720p oppløsningen ser du vanligvis enten 24fps (frames per second) eller 25fps, som er den normale bildehastighet for b.la. tv og film.  

1080p:

1080p er akkurat som 720p en HD(High Definition)-oppløsning, 1080p er enda bedre.Tallet 1080 refererer til de 1080 horisontale linjene (høyden på opptakene), og p'et står for progressiv, som betyr at hvert enkelt bilde du har filmet er i full HD oppløsning. 1080p kan akseptere en bildehastighet på opttil 60fps (frames per second), som er litt over dobbelt så mye som det du ser i an vanlig film.  

2.7K:

2.7K er ultra HD(High Definition), noe som betyr å det gir enda bedre oppløsning enn for eksempel 720p eller 1080p. Det som det betyr er de ca. 2700 linjene, som er høyden på opptakene dine. 2.7K er høyere kvalitet enn de fleste computere og tv'er tillater, men det betyr at du har mulighet til å zoome og sakte bevegelse av opptak uten å bekymre deg for tap av bildeoppløsning. Den eneste du trenger å være oppmerksom på med 2.7K er, at størrelsen filene dine vil bli betydelig større og det tar lengre tid å laste ned.

4K:

4K er som 2.7K ultra HD(High Definition), derfor endda bedre bildekvalitet enn vanlig HD som 720p og 1080p. Tallet representerer ca. 4000 horisontale linjer, det vil si høyden på opptakene. 4K filmer av så høy kvalitet at dine opptak eller bilder ikke vil miste kvaliteten på redigerigen mye i dem, for eksempel hvis du gjøre slow-motion eller zoom. 4K filmer ikke med flere fps (frames per second) enn 1080p, men har bare den helt fantastiske bildeløsninig. Vær oppmerksom på at opptak eller bilder tatt med 4K vil være større filer enn vanlige HD filer og vil derfor også ta lengre tid å laste ned.  

LCD skjerm:

Det er praktisk med en skjerm på baksiden av action kameraet ditt, slik at du alltid kan se hva du filmer. En skjerm på baksiden av kameraet, gjør det også mulig å endre innstillingerne på kameraet. Vårt actionkamera har en LCD skjem, som er en fin, ikke veldig tung skærm, som gir deg den nødvendige kvaliteten du trenger, når du ser på opptakene dine på stedet.  

Vanntettt kamerahus:

Skulle du for eksempel ha action kameraet ditt under vann, trenger du et vantett kamera hus. De fleste action kameraer har et vanntett kamerahus med dem, men vær oppmerksom på at kamerahusen din må kunne få mange meter ned i vannet, hvis du vil bruke den til dykking.

Megapiksler:

Hvis du er på utkikk etter et action kamera med høy oppløsning dvs. god bildekvalitet, så må du se etter hvor mange megapiksler kameraet kan ta bilder på. Jo flere megapiksler kameraet ditt har, desto bedre kvalitet og større bildene blir det mulig å opptake og lage.  

Oppladbart batteri:

Det finnes forskjellige typer af batterier for action kamera. Noen batterier kan inneholde en større mengde strøm, mens andre batterier inneholder mindre strøm. Vi anbefaler at du kjøper flere batterier til action kameraet ditt, så du kan filme i flere timer uten avbrudd.

WIFI:

Noen action kameraer har en innbygd funkjon som tillater WIFI. På den måten kan du koble action kameraet til telefonen din, eller andre enheter. Dette er veldig praktisk, slik du får full kontroll over action kameraet dit og alle filene du har på den.

App:

Navnet på appen din for action kameraet ditt. Du kan laste ned appen i App Store hvis du bruker iPhone/iPad. Hvis du bruker Android kan du finne appen din i Google Playbutiken.

Linse:

Det er viktig kvaliteten på action kameraet ditt er i topp og det kan avhenge av linsen. Noen kameralinser filmer "wide", som betyr at de filmer bredt, andre er spesifisert for zoom osv. En linse som filmer bredt er en fordel på et actionkamera. Dette kommer til nytte for et action kamera, som man vanligvis filmer fra sin egen vinkel (POV).
Spesifikasjoner
Mounts inkludert Ja
Video resolution 720p 120 fps
Video resolution 1080p 60 fps
Video resolution 2.7K Nei
Video resolution 4K Nei
LCD skjerm 2-inch
Vanntett kamerahus 45 m
Megapixels 16 MP
Oppladbart batteri 1200mAh Lithium
App Denver Action Cam
Linse 6G