Produktbeskrivelse
Detaljer
Annox skate hjelm.
Smart og stilig skate hjelm fra Annox. Denne hjelmen fast på hodet, og er behagelig å skate med. Annox skate hjelm er designet for å tilby den beste komfort, sikkerhet og holdbarhet for alle ekstremsport! Dette Annox hjelmen har en fin og lys farge og Annox logo både foran og bak, noe som gjør denne hjelmen unik.
Denne hjelmen er anbefalt for: skateboard, longboard, penny board, rulleskøyter , scootere, mini BMX og mer.

Produktomtaler
Størrelsesguide

Sertifikater:

Produkter som er CE-godkjent, er godkjent for hva en hjelm må kunne gjøre og hvor sikker den er. Det er mange regler for kvaliteten på hjelmer , som sikkerhet må være topp. Ved å den er CE-godkjent kan du være sikker på at hjelmen din har fulført kravene og kan gi deg den beste sikkerheten.

Vekt:

Hjelmens vekt. Hjelmvekten varierer i henhold til materialene de er laget av. Vekten er det som gjelder for hvor behagelig en hjelm er. Lette hjelmer er ofte mer komfortable enn de tyngre hjelmene.

Indre skall type:

Den indre skalletypen er det som er på innsiden av hjelmen. Det finnes forkjellige materialer som en hjelm kan lages av på innsiden av skallen. Noen materialer er veldig tynne og behagelige å bære, men sikkerheten er ikke så god som hjelmene med tykkere skall.

Ytre skall type:

Den ytre skalltype er hva hjelmens overflate er laget av. Det er det som beskytter deg mot påvirkning og derfor er det nødvendig å være i topp. Hvis hjelmen din har CE-seritifikat, er du sikker på at den har møtt de høye kravene til en god hjelm.

Polstringsmateriale:

Tykkelse på den tilpassede polstring på innsiden av hjelmen. Det finnes forkjellige polstringsmaterialer for en hjelm og materialet avgjør hvor god hjelmen din er.

Innstillingsmuligheter:

Innstillingsmuligheter gjør hjelmen mer tilpassbar til hodet og gjør det mer behagelig å bruke. Det er ikke alle hjelmer som kan justeres til ens individuelle hodestrørrelse.
Spesifikasjoner
Sertifikater Nei
Vekt Nei
Indre må type Nei
Skall type Nei
Padding materiale Nei
Justeringsmuligheder Nei
Ventilation NA