Annox Pulsar Hodetelefon


Vanlig pris: 1 298,70 kr

Special Price 388,70 kr

Vanlig pris: 1 298,70 kr

Special Price 323,70 kr

Produktbeskrivelse
Detaljer
Nå er her noen flotte trådløse hodetelefoner av høyeste kvalitet som vi noensinne har sett. Annox Pulsar-hodetelefonene er det opplagte valget for alle som er på jakt etter noen trådløse hodetelefoner, som vil få pulserne til å øke i alle med smak for den mest eksepsjonelle lydkvaliteten. Uansett om det går for løp eller går ut, buss eller togturer, den enkle nytelsen av favorittmusikken din, eller å høre på riktig måte mens du utfører alle dine fantastiske bevegelser når du går på skateboard eller ruller framover med dine fancy rulleskøyter. Vel, så er disse lett tilgjengelige og trådløse Pulsar-hodetelefonene av Annox bare for deg!


I tillegg til det massive og spektakulære lydnivået på disse hodetelefonene, finner du ut hvor lett de skal brukes. Du kan slå av og på, spille og pause, svare og heng på, til og med justere volumet opp og ned eller bytt mellom sangene ved å bruke bare tre knapper. Ideell for ulike situasjoner. Videre er hodetelefonene veldig behagelig å bære og putene på dem, glir ut jevne og klare lyder som gir deg det beste av øyeblikkene et produkt kan tilby.
En av de kuleste ting om disse høykvalitets hodetelefonene er at de er trådløse. Tar ingenting mer enn å enkelt og raskt koble til via Bluetooth, og du er klar. Men hvis du vil bruke din Annox Pulsar-hodetelefoner med ledning, kan du også gjøre det. Alt du trenger er en Dual 3.5mm lydkabel, og du er helt klar.Med Annox Pulsar-hodetelefonene får du all den friheten man måtte ønske seg. Med et langvarig batteri kan festen gå langt inn i natten uten problemer eller ulemper. Så er du varm for et par stilige hodetelefoner med den sykeste søte kvaliteten noensinne og topp lydkvalitet? Vel, gi disse trådløse Annox Pulsar-hodetelefonene en prøve da!

Produktomtaler
Størrelsesguide

Kjøpsguide Hodetelefoner

Når du kjøper et par hodetelefoner elle øretelefoner, er det vigtig at du har en god ide om hva du vil bruke dem til mest. Det er en forkjell mellom hva de forkjellige typene kan og håndtere best. Nedenfor har vi samlet informasjonen vi mener er viktigst å kjende for at kjøpe de riktige øretelefoner eller hodetelefoner for deg og dine behov.

Merk at følgende bare er veiledende for ditt valg av et par hodetelefoner/øretelefoner og mange ting om valg av hodetelefoner er et spørgsmål om smak.

Typer

Det finnes forkjellige typer hodetelefoner og øretelefoner og forkjellen mellom dem handler mest om hvordan de sitter ved eller på øret. De klassiske hodetelefonene sitter på øret og gir ofte den beste mulige og optimale lyden av absolutt høyeste kvalitet. Derfor blir de vanligvis brukt i sammenhenger hvor lyden er den viktigste for en, for eksempel å høre musikk. En annen type øretelefoner sidder rundt om øret og som den tredje typen, som sitter inne i øret, er disse øretelefoner mer åpenbarer for joggeture og andre aktiviteter ute eller inne. Dette skyldes at de er betydelig mindre og lettere, noe som gjør dem enkle å bære rundt i lommen for daglig bruk.

I tillegg til de forkjellige typer hodetelefoner eller øretelefoner, er de også tilgjengelige som enten er trådløse eller ikke trådløse versjoner, men du kan også kjøpe trådløse hodetelefoner som fungere med et lydkabel. Både trådløse og ikke trådløse har fordeler og ulemper av forkjellige slags. For den trådløse er det større frihet, med Bluetooth kan du enkel og lett koble til og derfor ikke nødvendig å ha den koblet direkte til telefonen, computere etc. Når du vil bruke dem. Men for å gjøre dtte, er Bluetooth en nødvendighet ig en annen ting er at disse trådløse hodetelefoner og øretelefoner må lades før de kan brukes. Som betyr at de kan gå tom for strøm, så vær sikker på å lade dem før bruk.

I tillegg er noen hodetelefoner og øretelefoner laget med eller uten mikrofon. Dette kan være smart for de som er på farten når de har dem koblet til mobilen sin, da de raskt og enkelt kan svare på anrop uten problemer. Eller for de som vil stemme-chatte med andre på computeren.

Kvalitet

Når du snakker om kvalitet for hodetelefoner og øretelefoner er det ofte lydkvalitet og batterilevetid som du måler det i. Den vansligste batterilevetiden er 12 timer, men det kan avhenge av flere faktorer for de forkjellige produktene. De av høyere kvalitet, dvs. Lengre batterilevetid, koster generelt mer. Det sammen gjelder for hodetelefoner og øretelefoner med bedre lydkvalitet, hvis du vil ha en høyere lydkvalitet, vil det også typisk være en dyrere pris.

Spesifikasjoner
Type: Hodetelefon
Connection Cable, Wireless
Batterilevetid +8 timer
Microphone Yes