858 High Roller Sparkesykkel


Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: 2 728,70 kr

Special Price 1 948,70 kr

{"attributes":{"207":{"id":"207","code":"size","label":"Size","options":[{"id":"2045","label":"91 cm","price":"0","oldPrice":"0","products":["2583"]}]}},"template":"#{price}kr","basePrice":"1948.7","oldPrice":"2728.7","productId":"4973","chooseText":"Velg et alternativ...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl mva"}}

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer
"High Roller" scooteren er scooteren som snu hodene. "High Rollers" minimalistisk grafikk og smidd nakkeslange med vektreduserende utskjæringer sikrer et sterkt lysdekk, mens det fortsatt er behagelig for øynene. Lager 120mm 10 talte hjul, med trykkmonterte ABEC 9-lager som gir en jevn tur for hver tur.

Det fullt integrerte headsettet passer perfekt til den slanke 6061 legeringsbearbeidede gaffelen og klammen. Bygget i toppdeksel med innvendig ribbing, og dermed komplementerer halsrøret og gaffelforbindelsen med form og presisjon.

Den 26 "høye X 22,8 brede 6061 T6 varmebehandlede legeringsbjelken gjør 858" High Roller "scooteren perfekt for de som ønsker en sterk, men lett tur. 858 har en enestående forsterkning gjennom topprøret som gjør denne baren vanskeligere å bøye og Snap enn din typiske legeringsbjelke på markedet, og ikke glem de ekstra slanke gussetene, og legg til enda sterkere!

Si farvel til hælblodse! Rikelig med plass til land med vårt 20,5 "X 4,7" brede dekk fordi vi vil at du skal føle deg komfortabel. -858

 
Produktomtaler
Størrelsesguide

Street

Street er begrepet for street kjøring med sparkesyklen din. Det betyr cruising på gaten eller i skateparken og utførsel av triks av alle slag - bare fantasien stopper deg her. Street er den mest brukte form for kjøring innen trik sparkesykler og stiller ofte store krav til design og kvalitet på sparkesyklen. En robust konstruksjon gjør at du kan tåle enhver utfordring gaten kan kaste på deg, samt føle deg tryggere om deg selv når du er på et eventyr, enten det er første gang du er ute eller du har gjort det 100 ganger før.

Ramper

Rampe = Kjøring på ramper. Du kjører ofte ramper for å lære å utføre nye triks med triks sparkesykeln din. Dette gir deg raskere selvtillit på sparkesyklen og generelt! Du finner ofte ramper på skaterbaner. Men er du ikke så heldig å ha slike i nærheten, anbefaler vi at du kjøper en av våre NKD ramper, som gjør at du kan øve deg hvor som helst inni og utenfor. Det finnes endeløse modeller innenfor ramper som du kan kjøre trik sparkesyklen på, og det er en fin måte å utfolde seg og bli virkelig talentfull.

Slide

Slide, også kjent som Grind, er begrepet for triks som utføres ved å skyve på noe. For eksempel kan det være et rør, et rekkverk, en trapp, ja, i utgangspunktet alt du kan tenke på. Med den rette sparkesyklen kan alle lære å slide. Det krever bare at du skal være oppmerksom på at decket på trik sparkesyklen har en grindbase dvs. kutt som lar deg glide på ting. Dette kjøreformet er veldig populært, og du kan gjøre det med vennene dine hvor som helst.

Transport

Transport refererer til sparkesyklens evne som transportmiddel. Hvor bra fikk det deg fra A til B, og hvor lett er det å ta med deg? Transport via sparkesykler har blitt populært i mange europeiske byer de senere år, enten det er for skole eller arbeid. Det er også super smart på helligdager hvor sykkelen er for stor og ubeleilig, da gode transport sparkesykler ofte kan brettes og bæres over skulderen.

Kvalitet

Kvalitet. Dette er et uttrykk for vår faglige vurdering av sparkesyklen som helhet. Dette er basert på materialet, konstruksjon, ytelse og estimert levetid på sparkesyklen. Med en høy vurdering her, har du kjøpt en super god sparkesykkel som er verdt å vise fram.

Total høyde:

Total høyde på hele sparkesykkelen. Med hensyn til høyden på en sparkesykkeI er det ingenting som er mer rett enn noe annet. Man kan imidlertid si at de lavere sparkesykkeler er mer egnet til tekniske triks, hvor høyere sparkesykkeler brukes til transport og komfort. Justerbare sparkesykkeler er tilgjengelige, som kan tilpasses for deg og din høyde.

Vekt:

Vekten av hele sparkesykkelen. Tyngre scootere er oftere laget av et materiale som stål, som øker holdbarhet og gir lang levetid. Sparkesykler av lette materialer, som aluminium, er lettere å bære og transportere rundt. Om du bør velge et materiale over det andre, avhnger både av hvor dyrt sparkesykkelen skal bli og hva du bruke det til. For eksempel må en trick sparkesykkel holde til litt av hver og vil derfor være smart å kjøpe i et mer holdbart materiale.

Deck design:

Der finnes to typer deck design: one-piece og two-piece. One-piece decks er meget slitesterke da de er laget av sveisede deler, mens two-piece decks er monteret med bolter. Fordelen med two-piece decks er, at de ofte er sammneleggbare og noen modeller har til og med headtubes som tillater forskjellige vinkler.

Deck materiale:

Løbehjuls deck er vanligvis laget av aluminium, da det er et utrolig slitesterkt materiale og ikke er så tungt som andre materialer. Fordi aluminium er relativt myk, blandes det med andre metaller. Aluminium er delt inn i alloys, hvor verdien bestemmes av det blandede metallet, som aluminium blandes med. Høyere alloy betyr mer holdbart produktmateriale.

Deck lengde:

Den totale lengden på deckets overflate. Lengden på decket bidrar til å bestemme hvor mye plass du har til føttene dine på sparkesykkelen. Jo lengre et deckm, jo mer plass har du selvfølgelig, jo kortere en lengden, jo mindre plass har du.

Deck bredde:

Den totale bredden på decket på sparkesykkelens overflade. Bredde bestemmer akkurat som lengden, hvor mye plass du har til føttene dine på sparkesykkelens overflate. For eksempel, om du kan stå med begge føttene ved siden av hverandre eller ikke. I tillegg må det over være nok plass når du akselerere med en fot, slik at du ikke plutselig mister balansen.

Konkav:

Konkaven bidrar til å holde balansen oppe. Det hjælper med å holde føtterne fast og få bedre grep på sparkesykkelens deck. Konkav på en sparkesykkel er hvor overflaten av sparkesykkelen smuldrer innover. Uten dette vil det være litt vanskeligere å stå fast og mer stabilt.

Kompresjon:

Kompressjonssystemet er systemet som holder forgaffelen tett til deckets headtube og reduserer uskarphet da alle sparkesykkeler vil bli merket av over tid, akkurat som alt annet som brukes aktivt utendørs.

Forgaffel:

Forgafler kan deles inn i to hovedgrupper. One-piece og two piece forgafler. One-piece forgafler er støpt eller utskåret av et metallstykke, noe som gir gaffelen mindre svake punkter enn two-piece forgafler, som består av flere deler. Videre kan forgaflene deles inn i forgafler med eller uten tråder. Forgafler med tråd bliver strammes med tråden. Forgafler uten tråder krever kompresjonssett.

Headset type:

Headtuben på decket bestemmer hvilken headset-type sparkesykkelen din bruker. Et integrated headset er mye mer beskyttet og holder derfor lengre enn en non-integrated, da headsetet er plassert både inne i headtuben og utenpå headtuben..

Bar materiale:

Stål er et veldig sterkt og holdbar materiale. Barer av stål er veldig sterke, men også betydelig tyngre enn barer av for eksempel aluminium. Stålbarer er mer egnet til sparkesykkeler som virkelig kommer ut og blir kjørt, som for eksempel et triksparkesykkel kommer ut for. Derfor vil det være opplagt at ens triksparkesykkel er laget av et mer slitesterkt materiale som stål.

Bar høyde:

Total bar højde målt fra toppen av styret til bunnen av baren. Noen sparkesykkeler kan justeres til høyde slik at du kan tilpasse det til deg selv og din høyde, mens en trik sparkesykkel blir kjøbt i en bestemt bar høyde. Årsaken til dette er at trik sparkesykkeler må være i stand til å gjøre mer når du hopper rundt med dem og utfører forskjellige typer triks. Baren ville bli svakere mot støt og slag, noe som medfører problemer med bruk, hvis den kunne justeres.

Bar bredde:

Forskjellige bredder av barer er egnet for forskjellige kjørestile. Ved air triks har du langt mer kontroll over triket med en bred bar, hvor en smalere bar er bedre egnet for tekniske triks. Bredden på baren påvirker derfor dine ferdigheter og det kan derfor være verdt å vurdere hva hjulet skal brukes til.

Clamp størrelsen:

Clamp størrelsen avhenger av antall bolter som den er strammet til. Jo flere bolter, jo større er clampen. På samme måte gjelder det at jo færre bolter som brukes, jo mindre er clampen.

Ytre diameter:

Barens ytre diameter bestemmer hvilken clamp som passer. Det anbefales derfor at den ytre diamteren av baren passer inn i clampen. Vær imidlertid oppmerksom på at noen clamps kan brukes til både standard og oversized barer.

Indre diameter:

Barens indre diameter bestemmer hvilken forgaffel som passer. Om du skal velge one-piece forgaffel eller two-piece forgaffel avhenger hovedsakeligt av hva du vil med sparkesykkelen din. Den smarte delen av en two-piece forgaffel er at den ofte er sammenleggbar, noe som er praktisk for transport av sparkesykkelen. En one-piece forgaffel er mye sterkere og kan derfor holde til hva en trik sparkesykkel brukes til.

Hjuldiameter:

Størrelsen på hjulene skal avhenge av din kjørestil. Hvis du har mye fokus på kjøeopplevelse med kormfortable kjøring og god fart, gå til de større hjul, men du bør velge mindre hjul hvis du går for rask reaksjon og bedre kontroll av sparkesykkelen. Imidlertid er det vigtig at hjuldiameteren passer med forgafflen, decket og og bremsen.

Hjulhardhet:

For å vite hardheten til et hjul, skal du bruke durometer skalaen. Den går fra 0 - 100A. Nul er den mykeste og hundre den hardeste som kommer av hjul. Hardere hjul har bedre holdbarhet, men gir tydeligere innvirkning på ujevne overflater. De harde hjulene ruller raskere og er derfor ideelle for skateparker med ramper hvor overflaten er jevn. Mykere hjul har et kortere liv og er mer tilgivende for ujevne overflater. Mykere hjul er derfor ideelle for cruising og annen kjøring.

Kerne materiale:

Aluminiumshjul og nylonhjul har hver sine egenskaber. Aluminiumshjul er sterkest, men nylonhjul veier minst. Om du skal velger den ene til den andre, avhenger av om du vil lage triks med din sparkesykkel eller bare bruke den som et transportmiddel. Det er smart at hjulene er sterkere hvis de kjøre utendørs.

Hjul design:

Det er forskjellige hjuldesign. De to hovedgruppene heter solid og spoked. Solid core hjul er relativt tunge hjul for en sparkesykkel, men har samtidig bedre holdbarhet. Spoked hjul veier mindre, men har også mindre holdbarhet.

Hjul profil:

En flat profil gir det beste og maksimale grepet som kan oppnås for en sparkesykkel, mens den smalere profilen gir litt mer fart i hjulene. Forgafflens form må samsvare med sparkesykkelens hjulprofil.

Kulelager:

Kulelagenes egenskaper er delt inn i ABEC og er gitt et tall som en verdi. Jo høyere en verdi, desto bedre er kulelager. Dette betyr at ABEC-7 kulelager har bedre kvalitet enn ABEC-5 kulelager. Men med sparkesykkeler anbefales det at ABEC-verdien er høyere ved høye hastigheter og lavere til hjul som får mange slag.

Bremse type:

Det finnes forskjellige bremsetyper – bolter, fjær og flex fender bremser. Bolter og fjærbremser høres generelt litt mer. Hvis du vil ha mer stille bremser, må du gå for flex fender bremser. Imidlertid reduseres hjulets liv litt.

Samling:

Sjekk alltid sparkesykkelen før bruk og vær oppmerksom på at det er annerledes hvordan du får sparkesykkelen. Hvis sparkesykkelen din er samlet, er den klar til bruk, men hvis den er delvis samlet, vil det være få deler som strammes og monteres, som kan gjøres med generelle verktøy. Hvis sparkesykkelen derimot ikker er samlet, må alle deler av den monteres.
Spesifikasjoner
★ Street Nei
★ Ramper Nei
★ Slide Nei
★ Transportere Nei
★ Kvalitet Nei
Ce-Sertifisert Nei
Total høyde 91 m
Vekt 3700 g
Max belastning Nei
Deck design One-Piece
Deck materiale Aluminium
Deck lengde 520 mm
Deck bredde 120 mm
Konkav Litt
Kompressjon type IHC
Forgaffel One-Piece
Headset-type Integrated
Bar materiale Forkromet stål
Bar høyde 660 mm
Bar bredde 580 mm
Clamp størrelse Double
Ytre diameter 35 mm
Indre diameter 28 mm
Hjuldiameter 110 mm
Hjulhardhet 88 A
Kjernemateriale Aluminium
Hjul design Spoked
Hjulprofil Medium
Kulelager ABEC-9
Bremse type Flex Fender
Hjulbolt lengde - Front Nei
Hjulbolt lengde - På baksiden Nei
Montering Delvis montert